Välkommen till Nya Guiden.se

Publicerad

Hej och välkomna till vår nya hemsida med nytt utseende och delvis nytt innehåll.

I början är det alltid svårt att hitta rätt. Man vill ju gärna känna igen sig. Tekniskt sett heter den här lösningen  Enterprise men det tror jag saknar betydelse.

Innehållet kommer ni att känna igen.

Våra uppskattade tips till V4 och V65 kommer vi fortsätta att servera er här på hemsidan.

Vi skall också försöka leta efter segersugna hästar landet runt för att kunna bjuda er på en tiooddsare då och då i våra spelbloggar. V75-Guidens huvudinriktning ligger på V75. Det är Sveriges enskilt största spel och det är där man kan vinna de stora pengarna. Vi drog in nästan 17.000 på våra V75-förslag till Bergsåker i lördags. Fina pengar, men på just V75 finns det ju chans att det blir betydligt större summor. Chansen att vinna miljonerna lockar och vi gör allt vi kan för att hjälpa er på vägen mot de stora pengarna.

För att återgå till spelbloggen så har vi sagt att det inte spelar någon roll var vi hittar spelobjekten… En tiooddsare på Axevalla är lika mycket värd som en på Boden eller Solvalla.

Vi lovar också att vi skall framföra åsikter i alla ämnen som har med travsport och spel på hästar att göra.  Vi ägs av Egmont Tidskrifter och sitter inte i knät på vare sig ATG, ST eller något spelbolag.

Har du åsikter, eller förslag på vad du vill att vi skall skriva om eller ändra på, är du alltid välkommen att höra av dig.

Maila mig på brolin@guiden.se

Välkomma till "nya" guiden.se

Vänliga trav- och spelhälsningar

Hans Brolin

On
Off

2 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Guidens besökare

Racer Bourbon

1 kommentar

Ubbe nilsson: Mycket underskattad avelshingst i Sverige.

Artikelkommentarer


Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206