”We shall overcome”

Publicerad

Kanske blir det dessa toner som Per Wetterholm och grabbarna på ATG/ST kommer att nynna på om kunderna på ATG-live kommer till insikt över (och orkar bry sig) hur korkat kompromissen med norrmännen är. En snabb sammanfattning (om jag fattat det hela rätt) ur Travrondens artikel är att: Norrmännen vill ha monopol på V5-tävlingar under tisdagens och torsdagens V5:or dagtid.

Per Wetterholm menar på att "Det är norrmännens TV-tid, de vill vara ensamma om dessa dagar och då får vi följa deras önskemål"…
Vad jag tyckte när jag läste det? Måste använda ett citat som en föregående bloggare använde nyligen och som ursprungligen Ving Rhames använder i Pulp Fiction efter att ha fått sig en rejäl "omgång" i Zeds källare i Pulp Fiction.
"I'm pretty fucking far from okay"
Jag tror att spelet till dessa V5:or kommer att minska från svenskarnas håll. Anledningen till att det suger i speltarmen lite extra är för att de oftast saxats med svenska lopp och många vill ha lite action mellan loppen. Jag tror, och nästan hoppas, att många stänger av Liven när norska loppen körs så att norrbaggarna kan sitta och ha ensamrätt till både dumstrut och tv-tiden.

 Apropå ingenting så vill jag att någon stegar Gävles bana och mäter om den. Gissar att banan är 979 meter. Eller är den ständigt lika självspringande som Solvallas bana var igår.

Parasiter i dricksvattnet. Nekad OS tre gånger… Allt är glömt och förlåtet i Östersund. Startfältet i Jämtlands Stora Pris får det att vattnas i munnen och nedräkningen till är i full gång. Det självklara tipset är ändå Maharajah med racerskorna som ger honom bättre färst än senast och kanske till och med barfota fram för första gången på svensk mark.

En annan slugger som inte lär bli överdrivet hårt streckad på grund av läge och tufft motstånd är Caballion. Jag tror att han är helt stenklar och tänker inte ödsla fler streck i det loppet. Kan någon stå emot honom när han springer 1.10 sista varvet?

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Guidens besökare

Racer Bourbon

1 kommentar

Ubbe nilsson: Mycket underskattad avelshingst i Sverige.

Artikelkommentarer


Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206