Travtränare anmäld för djurplågeri

Publicerad

STOCKHOLM TISDAG

En travtränare på Axevalla har blivit polisanmäld för djurplågeri. - En helt absurd anklagelse, säger Axevallatränaren som räknar med att fallet blir nerlagt.


Enligt Polisen i Skara har en medborgare anmält att travtränaren slagit en travhäst med tömmarna. Ärendet är lottat på en åklagare som i sin tur ska besluta om man ska inleda en utredning eller inte. - Jag skulle bli väldigt överraskad om det inte läggs ner. Jag har ju inte gjort något fel, säger Axevallatränaren. Incidenten inträffade på Axevallas stallbacke när tränaren skulle köra in ett ettårigt sto. - Det var första gången hon skulle gå med vagn och då la hon sig ner. Då gäller det att få upp henne direkt. Jag använde rösten, tömmarna, jag försökte lyfta henne. Till slut fick jag upp henne och efter det har hon skött sig perfekt. Travtränaren har tagit illa vid sig av anklagelserna. - Jag jobbar med trav för att jag älskar djur och hästar. Sedan jag fick reda på anmälan har jag mått dåligt och knappt sovit.


Lars-Ove Pettersson

On
Off

1 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Guidens besökare

Travspelskola för alla

18 kommentarer

ILLUMINATI: I was thinking that Illuminati is not real, But today with Mr Albert I now believe that Illuminati is real, when you come across wrong person’s you will think that life is not real but when you are...

Artikelkommentarer


Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842