Lars G Edvinsson är död

Lars G Edvinsson är död

Publicerad

Edvinsson var under många år en av Västsveriges mest framgångsrika tränare och läromästare för ett antal av sportens nuvarande profiler, bland annat Peter Untersteiner, Stefan Persson, Jörgen Sjunnesson och Patrik Sjöberg.

Bland Edvinssons mest kända hästar som han tränade och körde märks stjärnor som Shatter Way J:r, Perfect Can, Great Brodde, Pasqual, Sam Ideal med flera.

Halmstadtravet, via styrelseledamoten Peter Adler, skriver följande på sin hemsida.
"Under en rad av år verkade Lasse i Hallands Travsällskaps styrelse, där hans kunskaper och goda omdöme bidrog till ett unikt gott samarbete mellan banans ledning och de aktiva. Samma egenskaper gjorde honom till en uppskattad ledamot av HalmstadTravets måldomarnämnd.
Lasse lämnar ett stort tomrum efter sig. Hans lågmälda humor och genuina vänlighet påverkade alla i hans omgivning. Det är ett tröstande faktum att Lasse under sin sjukdomstid var omgiven av en stark och kärleksfull familj, till vilken vi vill framföra vårt djupa deltagande."

Av: Kanal75

On
Off

2 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Guidens besökare

V75-tips Jägersro tisdag 28 juli

2 kommentarer

Stefanj: Har ni inga kuskintervjuer?

Artikelkommentarer


Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842