Extrautskick av Guiden Express

V75 Guiden har sedan en tid ett nyhetsbrev vid namnet V75 Guiden Express som skickas ut till betalande prenumeranter en gång per vecka varje fredag.

På grund av tekniska problem har vi denna vecka skickat nyhetsbrevet till alla prenumeranter som har en e-post registrerad tillsammans med sin prenumeration för att försäkra oss om att ingen går miste om det.

Detta utskick kostar inga pengar för dig som är tidningsprenumerant men vill du ha utskicken även i framtiden är du varmt välkommen att teckna en prenumeration genom att kontakta kundservice på telefon 08-799 62 04. 

Vi beklagar olägenheten men hoppas att du tycker om innehållet i nyhetsbrevets "ofrivilliga smakprov".

Trevlig helg!
V75 Guiden-redaktionen

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Guidens besökare

Travspelskola för alla

73 kommentarer

Kelvin Ericksson: Hello, We are a professional Cyber Tech credit team with a large ring around the globe infected with more than 3 million debit malware and skimmers, we get a blank ATM card and load them with a lot...

Artikelkommentarer


Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842