Nya regler för SMS-betalning

Från den 1 februari 2013 går det inte längre att betala biljetter, tjänster eller skänka pengar och annat via vanligt SMS. 

WyWallet är ett bolag och en tjänst som ägs gemensamt av de fyra stora mobiloperatörerna i Sverige. Det fungerar som en digital plånbok dit ditt telefonnummer kopplas. Du kan sedan välja att betala genom att fylla på i förväg, via kreditkort eller på telefonfakturan. 

Nya regler för SMS-betalning
WyWallet är en digital plånbok som gemensamt ägs av de fyra stora mobiloperatörerna.

Hur gör jag för att fortsätta få V75-Guiden Direkt?

Det finns två olika sätt:

1)      Om du SMS:ar WW till 71798 så kommer debiteringen att fortsätta göras på din mobilräkning. Det som förändras är att debiteringen specificeras från ”Wywallet”.

2)      Ladda ner WyWallet till din Smartphone. Du kan då välja andra betalningssätt än din telefonräkning. Perfekt för dig som vill få V75-Guiden Direkt till din arbetstelefon men betalar det privat. 

Frågor och support

Har du några frågor kring WyWallet, eller hur du registrerar dig, finns svaren hos Wy Wallets Kundtjänst: 0771-22 50 50, kundtjänst@wywallet.se (Öppettider måndag-torsdag 8-20, fredag 8-17, lördag-söndag 10-17).


Vad är WyWallet?

WyWallet är ett företag som ägs av din mobiloperatör. Det startades sista oktober 2011 som ett resultat av att de fyra största mobiloperatörena – Telia, Tele2, Telenor och 3 – gick samman i ett bolag som tar ett gemensamt grepp om mobila betalningar. Tillsammans har de 97 % av alla svenska mobilabonnemang.

Här hittar du de vanligaste frågorna och svaren om WyWallet.