#18 Varvet Runt med Anna-Karin Rundqvist

"Kärlek och en närmast gränslös passion för hästar, för travsporten, kloka saker och insikter om livet, humor, musik, Gotland och så ännu mer trav. Det är mycket av det som tilldrar sig i detta avsnitt, med Solvallaproffset Anna-Karin Rundqvist. Möjligen något av en udda fågel i sporten, och en av alla som i travet som brukar benämnas som "småtränare".
Hur ser deras tillvaro ut?
Vi pratar också om Gotland, där hon kommer ifrån, om breddtrav, vad som travets själ, om att det gnälls så mycket i sporten och stuteriperioden som höll på att knäcka Anna-Karin och hennes man Jonas. Och så blir det som sagt lite musik också, och böcker, mammas förbjudande ord om att sommarjobba på Visbytravet och galna jultraditioner dessutom."

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Guidens besökare

Travspelskola för alla

73 kommentarer

Kelvin Ericksson: Hello, We are a professional Cyber Tech credit team with a large ring around the globe infected with more than 3 million debit malware and skimmers, we get a blank ATM card and load them with a lot...

Artikelkommentarer


Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842