V65-tips till Bergsåker 4 maj


V65-tips till Bergsåker 4 maj

Spiken:

7 Bubba Sting (V65-2) har gjort ett helläckert intryck i sina två segrar. Senast avslutade han 14,5 sista 1000 utan att se tom ut i mål. Trots orutin får han förtroendet som spik sedan en av omgångens stora favoriter blivit struken.
Det här är en jättefin häst som är en av våra bästa svenskfödda treåringar. Han har fått en liten paus och lite service efter segern senast men såg fin ut i ett 20-jobb inne på Bergsåker nyligen. Vi har ganska höga förväntningar på honom och jag tror att han är med och slåss om segern, säger Jimmy Jonsson.

V65-tips till Bergsåker 4 maj

Intervjun:

5 American Idol (V65-2) är det givna spetsbudet och han kommer att sälja sig dyrt mot Bubba Sting.
Han var en jättebesvikelse senast men det visade sig att han hade feber dagen efter och han var sjuk i två-tre dagar. Nu är han frisk igen och har gått ett 17-jobb där jag ville stämma av att allt var som det skulle. Han är grymt stänkrädd. Jag har verkligen övat att köra honom i ryggar i vinter man han bara ruskar på huvudet så taktiken är att köra i spets igen tills han lär sig att gå bakifrån. Det är en bra häst som jag har en del förhoppningar på i år och jag hoppas att han dyker upp i striden, säger Svante Båth.

Låset:

6 Rite Key blev ett stallskrik i V75 näst senast men funkade då inte riktigt på banan. Senast blev det galopp direkt. Han är normalt snabb bakom bilen och här kanske han kan få överta och då ska det också vara bra chans.
Jag läste någonstans att han blev hovöm på Solvalla näst senast men så var det inte alls utan det var banan som ställde till det och han gick ju barfota senast också. Då blev han nog för ivrig bakom bilen och galopperade direkt. Han värmde annars jättebra inför det loppet. Han känns bra i jobben och stämmer det för honom bör han vara långt framme, säger Jimmy Jonsson.
1 Kimbee Star var finfin i två raka spurtsegrar och har bra kapacitet för klassen.
Han var riktigt bra i två raka segrar. Senast var han sämre men då var han inte bra i halsen. Han fick stå över men är nu fin i jobben. Jag tycker dock alltid att det är läge att lägga in en brasklapp då hästar varit ifrån lite. Han är inte så jättesnabb ut och jag tror inte att vi kan hålla ut Super I.M. från start. Men om det löser sig och han är lika bra som i segerloppen hoppas jag att vi är med i segerstriden, säger Tomas Pettersson.

Fullständig rank och mer information hittar du i veckans nummer av V75-Guiden.

 

 Systemet:

 V65-1: 3,5,6,8 (9-10)
 V65-2: 7 Bubba Sting (5-6)
 V65-3: 1,3 (2-6)
 V65-4: 2,4,5,9,11 (8-3)
 V65-5: 1,6 (5-2)
 V65-6: 4,5,8,9,10,11,13,14 (12-6)

 640 rader/kronor