V65-tips till Solänget 31 maj


V65-tips till Solänget 31 maj

Bästa spiken:

6 Delmonica Sund (V65-2) hade jobbat fint inför debuten för Robert Bergh. Hon inledde då på innerspår i kön men hittade ut i andraspår 800 meter från mål. När hon fick fritt spurtutrymme 250 kvar avslutade hon riktigt vasst och avgjorde säkert sista 50 via 12,5 sista 1000. Hon är kvick i benen och från springspår talar mycket för att hon kommer till spets. Går hon en 15-tid på nytt blir hon svårslagen.
Hon var fin i debuten för oss och har sett fin ut i lugna farter efter det. Hon är väl knappast sämre med loppet i kroppen. Bra läge nu och skulle hon nå ledningen så körs hon nog där. Det blir barfota runt om igen och jag tycker att hon ska räknas tidigt, säger Jimmy Jonsson.

V65-tips till Solänget 31 maj

Låset:

Avslutande V65-6 är ett öppet lopp men vi hoppas att det ska räcka en bit med två streck.
8 Sandbar Hanover vann på en topptid senast efter att ha öppnat snabbt från ett liknande läge bakom bilen och övertagit ledningen efter 400 meter. Hon höll ett jämnt tempo i täten och var aldrig riktigt hotad. Trots läget är det vettig spetschans på nytt efter en bit om Kajsa Frick väljer att ladda. Att det nu handlar om full distans är kanske ingen fördel men så fin som hon var senast så kan man ana att det här en häst under stark utveckling.
6 Lipstick Jungle gick bra mot ganska tuffa hästar (Ready Steady Go, Mygodwhata Face och Johanna Roc) näst senast. Gången efter var hon inte lika bra men banan var också tråkig den dagen.
Ja, hon gillade inte banan då så den starten är bara att glömma. Hon känns bra i jobben här hemma och är hon lika bra som i Örebro så tycker jag att hon skall ses med ganska bra chans. Ett tidigt streck, säger Jimmy Jonsson.

Intervjun:

3 Go Green Pellini ströks för hälta i en tilltänkt comeback i början av maj och tvingades därför till ett kvallopp då åttamånadersperioden passerades. Han är klar spetsfavorit här och fungerar han i halsen som varit hans akilleshäl blir han normalt svårslagen.
Han är en rätt känslig herre och är det något som inte är riktigt som det ska så känner han av det direkt så vi fick stryka honom. Han åtgärdades direkt, gick sedan ett jobb och så kvalet där Uffe tyckte han kändes jättefin. Han är väl förberedd och har ett bra läge då han är snabb iväg och om inte halsen ställer till det måste han väl ses med bra chans, säger Svante Båth.

Fullständig rank och mer information hittar du i veckans nummer av V75-Guiden.

 Systemet:

 V65-1: 1,3,9 (10-12)
 V65-2: 6 Delmonica Sund (15-4)
 V65-3: 1,5,8,9,12 (11-6)
 V65-4: 5,8,9,10,12 (11-6)
 V65-5: 1,3,5,10 (2-7)
 V65-6: 6,8 (4-1)

 600 rader/kronor