V86-tips Solvalla 3 april

Publicerad

Onsdagens omgång har några starka favoriter och vi spelar med tre spikar. New Approach (V86-2) och Prowess Kronos (V86-7) är två hästar med hög kapacitet för sin klass och bägge hästarna jagar årets femte raka seger. Vi spikar även Miss Golightly (V86-6) som har toppchans om hon är lika bra som senast.

V86-1

  6 Digital Darling
  1 Johnny B.Kemp
- - - - - - - - - - - - -
11 Pomona Wibb
  2 Electra Sund
  4 Democrat
  7 Order by Mackie
  9 Nero Capar
  8 Ranch I do I do
10 Inhibited
  5 Di Caprio Tuna
  3 Altai

Analys: 6 Digital Darling är snabb från start och vi tror att hon släpps till ledningen av startsnabbe stallkamraten 4 Democrat som gör debut i ny regi. Digital Darling var bra som tvåa bakom Miss Beniss senast och blir mycket svårslagen om hon når ledningen. 1 Johnny B.Kemp öppnar snabb från innerspåret och kan räcka långt direkt i årsdebuten om det klaffar på vägen.

V86-2

  8 New Approach
- - - - - - - - - - - - -
  1 Independence
  6 Gigant Proud
  7 Socrate du Noyer
12 Quadrille
  9 Digital Beautiful
11 Gant Cobra
10 Teldar Paper
  2 Dufy Sund
  5 Choko Coco
  3 Nimrod di Quattro
  4 Caramella B.F.

Analys: 8 New Approach har tagit fyra segrar i ny regi och har vunnit med krafter kvar från ledningen på slutet. Han står fortfarande billigt inne i sin klass och vi tror att han vinner igen trots läget och några bra motståndare. 1 Independence är bra för klassen och gynnas om han kan hålla ledningen från innerspåret. 6 Gigant Proud vann från ledningen i årsdebuten senast. 7 Socrate du Noyer är stark och vann från ledningen i sin årsdebut.

V86-3

  2 P.J.Winner
  3 Valmy
  5 Salt and Lime
10 Escape Maneuver
11 Corleone Boko
  4 Livacious Lindy
  - - - - - - - - - - - -
12 Robben Bob
  7 B.B.S.Pelleshan
  6 Passion Ås
  9 Askö Q.
  8 Princeton O.K.
  1 Hyltans Adonis

Analys: Ett öppet fyraåringslopp. 2 P.J.Winner inledde med två enkla spetssegrar men galopperade bort sig från start senast. Han har inte visat botten ännu men möter mycket tuffare hästar. 3 Valmy hade krafter kvar vid spetssegern senast och är ett tidigt streck från bra läge. 5 Salt and Lime blir allt bättre och höll starkt utvändigt ledaren senast. 10 Escape Maneuver återkommer efter kortare uppehåll och kan duga felfri. 11 Corleone Boko är inte helt att lita på men har fart för att utmana trots läget. 4 Livacious Lindy har inte vunnit ännu men har mött tuffa hästar.

V86-4

  6 Oracle Kronos
13 Moving On
11 Peaberry
  2 Grandseigneur
- - - - - - - - - - - - - -
10 Rayon Lascaux
  7 Star Brodde
  1 Girlpower Dynamite
  3 Sergeant Pepper
  9 Aeronaut
  8 Noss Wood
15 Kricken C.D.
14 Powerful Credit
  5 Quick on Line
  4 Salix
12 Pele D.K.

Analys: 6 Oracle Kronos har vunnit sju av åtta starter i ny regi. Han höll undan för Tambur trots en snabb inledning till spets senast. Bra chans om han inte fastnar invändigt. 13 Moving On visade fin kapacitet som treåring föra året och vann direkt i årsdebuten senast. 11 Peaberry vann från ledningen i V75 senast och kan öppna snabbt från springspåret. Grundkapable 2 Grandseigneur gör en intressant debut i ny regi.

V86-5

11 Ulrika Karsk
  5 Adam's Eve
  9 Star from Heaven
  3 Fortuna Sund
  4 Yaw Damper
  1 Staro Family
  6 Believe in'em
  2 Zerbina
- - - - - - - - - - - - -
  8 Global Nearly
12 Linda Eme
  7 Happy Bruises
10 Noblige Degato

Analys: Ett mycket öppet stolopp. 11 Ulrika Karsk var bra vid två segrar runt årsskiftet men återkommer efter uppehåll och missgynnas av läget. 5 Adam's Eve satt fast från rygg ledaren senast. 9 Star From Heaven gick utvändigt ledaren i V75 senast men nu är det enklare motstånd. 3 Fortuna Sund vann i V75 som treåring men svek efter uppehåll senast. Startsnabb och normalt ett tidigt segerbud. 4 Yaw Damper utvecklades fint i slutet av förra året och räknas efter kortare uppehåll.

V86-6

  3 Miss Golightly
- - - - - - - - - - - - -
12 Offshore Man
  4 Meadow Match
  1 Adolf Hornline
  2 Quirk of Fate
  9 Bearzanzi
  7 Bella Hanover
  8 Sweetchildofmine
  5 Universe
  6 Greby Anna
10 Demonas Twix
11 Alvas Karat

Analys: 3 Miss Golightly vann trots ett dåligt läge näst senast och var mycket tapper som tvåa från dödens bakom Dream Trotter senast. Hon har toppchans från ett passande startspår. 12 Offshore Man vann på bra sätt från ledningen i årsdebuten senast men har ett dåligt spår och behöver vara förbättrad för att besegra vår spik.

V86-7

11 Prowess Kronos
- - - - - - - - - - - - -
  1 Full Forward
  2 Digital Media
  7 Qvintette
  3 Arctic Luxury
  9 Cabrea F.C.
  5 Love de Luxe
  6 Natascha Crown
  4 Twigs Voici
  8 Caviar's Goldcard
10 B.W.T.High Voltage
12 Nice'n Smooth

Analys: 11 Prowess Kronos är obesegrad felfri i Ola Samuelssons regi och har vunnit sju av sina åtta senaste starter. Hon vann trots ett dåligt startspår senast och blir svårslagen igen. 1 Full Forward tog tre segrar som treåring och har fin kapacitet. Hon gör dock årsdebut och kan normalt inte försvara ledningen mot startsnabba 2 Digital Media.

V86-8

  6 Claes Boko
  2 Engla Håleryd
  8 Divine Razz
13 Standout
11 Alvena Nonstop
- - - - - - - - - - - - - -
12 Like Di Poggio
  7 Lajo Zenit
  4 Aaron Boko
  1 Spike de Rabotiere
  5 President Bravur
  9 Ego Sånna
10 No More Headache

Analys: 6 Claes Boko visade fin kapacitet som treåring och gör en intressant årsdebut. Vi tror att han tar ledningen från springspåret och sedan är han hästen att besegra. 2 Engla Håleryd blir allt bättre och har imponerat vid tre segrar i följd. Hon är stark och besegrade ledande Porthos Amok trots en startgalopp senast. 8 Divine Razz tog sex segrar i följd och avslutade 12 sista 800 som fyra bakom Miss Beniss senast. 13 Standout gör årsdebut och det är ingen enkel uppgift att plocka 40 meter på jämngamle Claes Boko. 11 Alvena Nonstop spurtar vasst med smyglopp.

V86-systemet: 2 x 1 x 6 x 4 x 8 x 1 x 1 x 5 = 1920 rader/480 kronor

 

Intervjuer:

På följande vis kommenterar Stig H Johansson sina fyra startande hästar på hemsidan.

2 Electra Sund (V86-1)
- I höstas tappade hon formen och har av den anledningen fått ta en längre tävlingspaus. Hon har tränat på hela tiden, 1.21/2000 m som snabbast inne på Solvalla, och jag tycker att hon är bra förberedd inför årsdebuten. Formen är god, som det känns. Electra Sund har ett bra läge och är snabb iväg, men att hon ska vinna direkt är ändå kanske inte att begära.

9 Nero Capar (V86-1)
- I senaste starten hamnade han utvändigt om ledaren och det är inte hans likör, så det blev en ny nolla i raden. Nero Capar har haft en del otur och är inte helt ur form, vilket resultaten kan tyckas vittna om. Jag hävdar att han är bättre än sin resultatrad, om än inte på topp. 1640 m gillar han, men från bakspår blir det svårt för honom. Av våra två i loppet är nog Electra Sund bäst.

3 Sergeant Pepper (V86-4)
- Efter en positiv start på karriären har han inte utvecklats som vi hoppats på. Han hade varit borta från tävlandet i över ett år innan han gjorde comeback i mars, men i de två starter han hunnit göra har Sergeant Pepper inte uträttat något extra. Viss uppryckning tyckte jag mig se i amatörloppet senast, men den här gången får han försöka skaffa sig några poäng. Knappast mer.
 
6 Claes Boko (V86-8)
- Han är redo för comeback efter tre månaders vila. Har jobbat rätt så bra, även om han inte är någon träningsfantom. Som snabbast har han gått 1.18 full distans. Jag var dock inte nöjd med hans uppträdande i måndagsjobbet, då han var rullig. Inget gott tecken, men Claes Boko brukar skärpa sig i tävling och det är bara att hoppas att han gör likadant nu också. Han besitter fin kapacitet och 3140 m tror jag att han ska klara bra.
On
Off

0 kommentarer

 • V75-tips till Bergsåker 1 maj

  Bergsåker kör "Extra V75" på första maj. Vi ger förtroendet till Timo Nurmos och spikar såväl Hankypanky Rubyred i V75-1 som Magic Cash i V75-5. Båda har visat toppform och verkar besitta överkapacitet för den klass de befinner sig i. Omgångens kanske knepigaste lopp är V75-6, ett sprinterlopp, och där väljer vi att heltäcka. I kallblodsloppet, V75-5, blir det i första hand en spännande duell mellan startvoltens (fördel ston) Rus Can och årsdebuterande Granetta. Den förstnämnda visade knallform som tvåa bakom Månprinsen A.M. senast medan Granetta står perfekt inne på pengarna i årsdebuten.

  Tips Lars Bostedt, 2019-04-29 16:30

 • V86-tips 24 april

  Solvalla delar veckans V86-omgång med Jägersro där vi tycker oss ha tre starka spikar. Heavy Sound gör högintressant årsdebut i V86-4 och vi tror på toppchans direkt och spikar.

  Tips Redaktionen, 2019-04-24 08:00

 • GS 75 till Halmstad 22 april

  Halmstadtravet står för GS75 på annandag påsk. Huvudnumret är guvevis avdelning 6 där elitloppsvinnaren Ringostarr Treb gör comeback och årrsdebute men motstpånd saknas inte. Bäsa spiken är kanske Don't be Shy i avdelning 2, Peter Untersteiner låter uppåt på henne och läget är bra för startsnabb häst.

  Tips Lars Bostedt, 2019-04-22 10:45

 • V65-tips Umåker fredag 29 mars

  Global Well Bred och Krister Söderholm har varit en stark laguppställning. Duon har gjort två starter tillsammans som har resulterat i två segrar och vi tycker att det är bra chans att det fortsätter på den inslagna vägen och spikar hemmahästen som tränas av Sören Lennartson. Martin P Djuse gästar med intressanta hästar i Jockes Abbot och Höwings Vipower.

  Tips Redaktionen, 2019-03-27 16:00

 • V86-tips Jägersro/Solvalla 2 januari

  Det är jackpot på kvällens V86-omgång där det finns drygt sju miljoner extra i åttarättspotten. Vi spelar med tre spikar och gå ut hårt och spikar i de två första avdelningen. Dizzy River är stor favorit i den inledande avdelning och blir normalt svårslagen. Eelis (V86-2) och Real Masterpiece (V86-6) är våra två andra spikar som är lite mer av den fräckare varianten.

  Tips Ola Thimren, 2019-01-01 12:25

 • V75 Bjerke 9 september

  Bjerke kör en högklassig V75-omgång med Kriteriet och Derbyt för både varmblod och kallblod. Ulf Ohlsson ser ut att få en fin dag och kör en av våra spikar, Giveitgasandgo i V75-6.

  Tips Redaktionen, 2018-09-07 09:45

 • V75-tips Charlottenlund 26 augusti

  V75 Summer Heat avslutas i Danmark där det är dags för derbyt. Omgången håller hög sportslig klass och hemmatränare Steen Juul är i huvudrollen med ett par riktigt heta vinstchanser.

  Tips Redaktionen, 2018-08-24 12:20

 • V75-tips Jarlsberg söndag 8 juli

  Det bjuds på bra sport då Jarlsberg kör V75 på söndag och huvudloppet är Ulf Thoresen Grand International som avslutar omgången. Loppet håller mycket hög klass och vi ger tipset Stig H Johanssons Diamanten men garderar med ytterligare fem hästar. I V75-2 återfinns vår första spik där Forever Peace har imponerat i två raka och från ett perfekt läge ska han ha toppchans. Vi spikar även Peter Untersteiners Generaal Bianco i V75-6 trots att han dragit sämsta läget.

  Tips Redaktionen, 2018-07-06 14:00

 • V64-tips till Lindesberg 15 juni

  Lars D Carlsons fina sto Order By Heaven (V64-1) gillade vi verkligen intrycket på i årsdebuten, hon spikas i V64-inledningen då hon har en mycket passande uppgift framför sig. Loppen håller bra klass denna fredagskväll och Draft One (V64-4) hoppas vi kunna få till spets, väl där ligger årets första seger öppen för Kent Knutssons fine fux!

  Tips Redaktionen, 2018-06-15 13:00

 • V64-tips Östersund 8 juni

  Mariluck har varit svårslagen på sin nya hemmabana sedan hon flyttade till Oscar Berglunds stall. Stoet gör sin tredje start i Östersund och vi tror att det är bra chans till tredje segern och spikar. Rofstad Odin har vunnit sina fyra senaste starter och är given tipsetta i sitt lopp.

  Tips Redaktionen, 2018-06-08 12:30

 • V64-tips Bollnäs 7 juni

  Jackpot och en hel del extra pengar i sexrättspotten. Omgången innehåller hela tre kallblodslopp och två av dessa löser vi med tvåhästarslås. Vi avslutar med en fräck spik.

  Tips Anders Nordqvist, 2018-06-07 12:30

 • V86-tips Kalmar 6 Juni

  Det är spelstopp 19:20 när Kalmar kör V86-tävlingar på nationaldagen. Vi spelar med två spikar. Uappa di Azzurra (V86-5) vann mot liknande motstånd senast och jagar tredje raka montésegern. Celsius Evo (V86-8) möter några lovande fyraåringar men kan vara tuffast från ett passande startspår.

  Tips Redaktionen, 2018-06-05 14:00

 • V64-tips Kalmar 4 maj

  Tyvärr är det tunna fält i Kalmar denna fredags V64-omgång och inget av loppen blev fulla. Spiken, Joie au Coeur H.C., i V64-2 har varit klart förbättrad i sina två senaste starter och har toppchans att leda runt om.

  Tips Redaktionen, 2018-05-04 13:30

 • V64-tips Åby 3 maj

  Omgången ser intressant ut där Explosive Merlot ska ha bra chans att krossa allt i V64-inledningen. Andra spiken återfinns i V64-5 där Sun Esterel med två lopp i kroppen ska ha en bra chans.

  Tips Tommie Åkergren, 2018-05-03 13:00

Läs mer

 • Senaste
 • Mest läst
 • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Guidens besökare

Travspelskola för alla

72 kommentarer

ILLUMINATI ORDER 666: Hälsningar från STORA ILLUMINATI-BESTÄLLNINGEN till Förenta staterna och över hela världen, detta är en öppen möjlighet att gå med i brödraskapet i ILLUMINATI-ORDEN där du kan återvinna dina...

Artikelkommentarer


Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842