V64-tips Jägersro 25 juni


V64-tips Jägersro 25 juni

Spikarna:

1 Canavaro As (V64-3) har en perfekt uppgift i lärlingsloppet. Han är startsnabb och vi tror på spets och slut. -Han är snabb från början och det bör inte vara någon galopprisk. Det är en riktigt bra chans, säger Conrad Lugauer

5 Callela Loyalty (V64-6)har varit fin hela året och är en häst under utveckling. Näst senast fick han ett omöjligt lopp under elitloppshelgen och spurtade bra. Och senast vann han enkelt från tredje ytter efter ett starkt sista halvvarv. Vi ser ingenting hos de andra hästarna som känns som ett hot. Det troliga är att Peter Ingves kör fram tidigt här, han har varit bra i ledning förut, och det känns som en väldigt stark spik.

V64-tips Jägersro 25 juni

Låsen:

6 Please Perfect (V64-1) och 7 Olympic Kronos är två riktigt fina hästar som har fått lite knepiga lägen i detta sprinterlopp. Men vi är övertygade om att båda kommer att köras framåt här, och det blir svårt för den troliga ledaren 2 Luringen Palema att stå emot. -Jag var inte helt nöjd med Please Perfect på Solvalla, men han gjorde trots allt en helt ok insats. Han tog loppet på ett bra sätt och tränar fint inför den här starten. Jag kommer att prova en bit så får vi se var vi hamnar, säger Steen Juul. Vi väljer också att ta med 11 Onirique som var helfin senast, och är värd ett streck tills vi sett botten i honom.

V64-4 är ett handicaplopp och de är ju alltid svåra ett bena ut. Men vi tror att vi hittat ett bra lås. 1 Tarras De Dussac och 14 Crowne startade båda senast i det rumphuggna lopp som vanns av Oleander. Tarras de Dussac var tillbaka efter vila och gjorde ett fullt godkänt lopp. Att han inte kunde svara vinnaren är inget att säga om. Bara han inte blir fast här kan han troligtvis överta ledningen i ett tidigt skede, och då blir han svår att komma förbi. Crowne blev störd och gick över i passgång i nämnda lopp, men såg fin ut och formen bör vara kraftigt uppåt nu med två lopp i kroppen. Han har annan klass än övriga här, och blir det bara någorlunda fart på loppet blir han farlig. Med risk för att detta inte kan kallas lås längra tar vi med två hastar till i 6 Peanut Butter och 10 Jill Brodda. Det var ett tag sedan de presterade något, men har i alla fall hygglig kapacitet vilket kan räcka långt här. 

Garderingsloppen:

V64-2 har tre danska och en italiensk gäst som ska möta en fin, men orutinerad, treåring i 12 Radieux. 1 Rio Grande, 8 Red Runner Morgan möttes senast i Danmark. Oddsen ger en fingervisning om att de är ganska likvärdiga, och vi väljer att ta med båda på kupongen. Även Steen Juuls häst får plats trots att han inte skryter om honom -10 Ready To Rumble är ingen stjärna, men i sin låga klass duger han hyggligt. Han är inte gynnad av distansen, men är snäll och reglerbar i loppen och lägger inte bort onödiga krafter, säger Steen Juul.

Treåringsloppet (V64-5) är en sportslig godbit med 8 Djali Boko som russinet i kakan. Han var strulade bakom bilen senast, och har dessutom visat lite hetsiga tendenser tidigare, så vi väljer att gardera honom tills han blir lite stabilare. Här har vi återigen hästar med prestationer i många andra länder. Det är inte lätt att värdera prestationer i Holland, Frankrike, Tyskland, Italien och Danmark mot våra egna, så vi väljer att ta med fem lovande travare och känner oss säkra på att vinnaren finns bland dem.

Systemförslag:

V64-1: 6,7,11 (2-4)

V64-2: 1,5,7,8,9,10,12 (2-3)

V64-3: 1 Canavaro As (3-9)

V64-4: 1,6,10,14 (12-11)

V64-5: 1,6,8,9,10 (5-11)

V64:6: 5 Callela Loyalty (8-1)

420 rader/kr

Tipsredaktör: Martin Plavinskis