V64-tips Åby 22 augusti


V64-tips Åby 22 augusti

Spiken:

I epilogen tror vi på bra spets- och vinstchans för startsnabbe 5 Strong Boy D.E. och lämnar honom ensam på kupongen. Senast avgjorde han utan problem och med krafter kvar från utvändigt ledaren efter 10,2 sista 700.
– Det har inte blivit så många segrar i sommar, men han hade dåliga spår när han tävlade utomlands. Senast mötte han ett enklare gäng och behövde inte gå för fullt för att vinna. Han tränar bra efter det. Han är allround och går precis lika bra bakifrån som i ledningen. Han ses alltid med lite vinstchans, säger Joakim Lövgren.

V64-tips Åby 22 augusti

Låsen:

I stayerloppet V64-4 tror vi mest på distansgynnade och rejäle 14 Just Magic. Segrarna på slutet har Love You-sonen tagit från ledningen och vid segern näst senast när han gick barfota runt om, så vann han mycket enkelt. Senast hängde han med fint från fjärde inner i tuffa stayerloppet Malmö Stads Pris under Hugo Åbergs-kvällen och gick i mål med lite sparat.
15 Paolo America har formen på topp och borde gå bra på lång distans då han är stark. Senast hamnade han sist inledningsvis men blåste till ledningen efter ett rejält speedryck, 09,2 mellan 1400 och 1000 kvar, och sedan blev segern säker.
– Han gör bra lopp hela tiden och jag gillar den här hästen skarpt. Han tål att göra en del själv och förut var han långsam men nu är han snabb också. Han är bra för klassen och ska räknas, säger Christoffer Eriksson.
10 Poker Kronos är inte att lita på, men har bra kapacitet. Senast vann han säkert från spets efter en kort galopp och gången innan höll han bra som femma i ett långlopp på V75.
– Han är väldigt stark och är riktigt bra i ordning för dagen. Möter han inte några riktigt bra, så ska han räknas med bra chans, säger Preben Sövik.

En duo höjer sig i sprinterloppet för ston V64-5. 3 Roxy Hill har pausat, men brukar gå bra efter kortare vila och är kvick ut. Hon står perfekt inne på pengarna och vinner ofta.
– Hon har haft ett uppehåll och behöver nog ett lopp i kroppen för att vara riktigt bra igen, men hon har tränat normalt, säger Flemming Jensen.
1 Primrose Kronos har fina fartresurser och har tagit samtliga av karriärens tre segrar över den aktuella distansen. Hon har öppnat snabbare från spår längre ut på vingen, men får en fin resa oavsett och gör upp om segern.
– Hon gick en fantastisk tid när hon vann på Halmstad och senast visade hon att formen håller i sig. Hon är rätt så kvick ut och håller hon upp innerspåret så tycker jag att hon har bra chans att leda runt om, säger Preben Sövik

Systemförslaget:

 

V64-1: 1,2,4,7,8 (6-3)

V64-2: 1,3,4,6 (9-12)

V64-3: 1,3,5,8,12 (4-10)

V64-4: 10,14,15 (7-5)

V64-5: 1,3 (4-6)

V64-6: 5 Strong Boy D.E. (9-4)

600 rader/kr

För fullständig ranking, flera intervjuer och analyser se veckans nummer av V75Guiden.