V64-tips Axevalla 4 mars


V64-tips Axevalla 4 mars

Spikarna:

6 Red Hot Snapper (V64-2) har vunnit fem av åtta starter i ny regi och har hög kapacitet för sin låga klass. Han övertygade vid segern före Riff Kronos för tre starter sedan men var inte som bäst när han galopperade som slagen mot Frozen näst senast. Han var överlägsen vid segern på Axevalla senast. Den långa distansen är bara en fördel och vi tror att han tidigt körs till ledningen.

3 On Hold (V64-5) gjorde ett mycket starkt slutvarv i V75 näst senast men pressades i galopp i sitt försök att plocka ner ledande VästerboontheNews som vann på 12,5/2140 auto. On Hold avancerade fram utvändigt ledaren på Solvalla senast och lämnade fältet till en överlägsen seger. Han har en mycket passande uppgift och även om han troligen inte går barfota runt om som vid de två senaste starterna är han en given spik.

V64-tips Axevalla 4 mars

Skrällbud:

14 Zeb Taileater (V64-1) har galopperat i sina tre senaste starter och återkommer nu efter uppehåll. Han vann från ledningen på Axevalla för fyra starter sedan och höll undan för utvändige Alec Hornline den gången. Han har varit ute i provlopp inför sin årsdebut och är väl bortglömd ikväll, (spelad till 3 procent).

1 Ruccola (V64-4) återkom efter uppehåll senast och hamnade i fjärde och sedan tredje invändigt. Hon avslutade vasst till seger via open stretch och gjorde ett bra intryck. Hon bör vara mogen för en rejäl rekordsänkning och är ett tidigt streck i ett öppet lopp.

9 Good as Princess (V64-6) har bara vunnit en gång över kort distans men har ett intressant smygläge och gynnas om det blir tufft tempo. Hon har visat fin form i tuffare V75-lopp den senaste tiden och vann när hon mötte enklare hästar på Axevalla för tre starter sedan.

V64-tips Axevalla 4 mars

Intervjuer:

7 Standard Ribb (V64-1) agerade otroligt trögt i sin årsdebut och vi hoppas att han blivit piggare med det loppet i kroppen. Möjligtvis ändrar vi något för att få honom ytterligare lite mer alert men det tar vi ställning till efter värmning. Han kan öppna helt okej och vi hoppas på en fin position. Han möter några fina konkurrenter men vi har förhoppningar på att han ska kunna dyka upp där framme. 

12 Iris Iris (V64-3) var fin senast och var nära att få vinna. Nu ser loppet och läget lite värre ut men hon brukar avsluta bra med ett snällt lopp så vi får hoppas på tempo här för då kommer hon som sagt starkt till slut. Inga ändringar.

5 She’s Easy Breezy (V64-4) var blek senast och hon har fått träna på efter detta och hon känns som hon ska. Spåret är ett frågetecken då hon är lite stressad av sig men Stefan brukar vara duktig på att få iväg dom så vi hoppas. Hon ska helst få ett snällt lopp för att ha modet kvar till slut och vi ser henne främst som en outsider här.

9 Good as Princess (V64-6) var ute i silverdivisionen senast och räckte helt enkelt inte till då hon hade ett för dåligt utgångsläge. Nu kliver hon ner i klass igen och då vet vi att hon duger bra och spår 9 är helt okej för henne. Vi hoppas på lite tempo för då kommer hon garanterat segerstrida. Barfota runt om, säger Ulf Stenströmer på sin hemsida.

Systemet:

V64-1: 1,5,7,9,14 (12-10)
V64-2: 6 Red Hot Snapper (11-7)
V64-3: 3,4,5,7,9 (8-12)
V64-4: 1,3,4,5,7,8,10,14 (2-6)
V64-5: 3 On Hold (5-2)
V64-6: 1,8,9 (3-11)

600 rader/kronor (endast för sex rätt)