V64-tips Romme 21 mars


V64-tips Romme 21 mars

Spiken:

1 Dileva Käll (V64-1) är mycket startsnabb och vi tror inte att hon tappar ledningen från innerspåret. Hon vann Sto-SM förra året och gick utvändigt ledaren i tufft tempo som trea i Gulddivisionen senast. Nu är det ett helt annat motstånd och hon blir mycket svårslagen. Det ser ut som en straffspark och hon är ett givet singelstreck.
– Det är många straffsparkar man har skjutit utanför, men hon kämpade bra senast och var förbättrad efter årsdebuten. Hon har tränat bra därefter och kommer att vara lika mycket förbättrad nu. Det är klart att jag tror en hel del på henne. Vi får se om det blir med skor eller utan men det ska kunna gå bra vilket som, säger Daniel Redén.

V64-tips Romme 21 mars

Låset:

5 Star Advisor Joli (V64-4) gick en bra avslutning senast via 13,1 sista 700. Han har varit ute i tuffare gäng än det här på slutet och strular det bara inte från innerspåret ska han ha en bra chans.
– Han kändes jättebra även senast, vilket han gjort hela tiden på slutet. Han fick gå en rejäl repa i spåren då och blev lite stum till slut men det var två bra hästar han fick stryk av. Den här gången ser det ut att vara enklare hästar emot och kommer vi bara ut ska han vara ett tidigt bud, säger Jörgen S Eriksson.
10 T.X.All In höll klart godkänt från ledningen i måndags (tvåa på 15,1/2140 auto) och även om det är täta starter så tycker vi att han är ett starkt motbud. Träffar Kajsa från springband tror vi att han kan sitta tidigt i ledningen och får han då maska bort en liten bit så blir han svårfångad.
– Jag var jättenöjd med honom senast. Han fick press under hela vägen och höll bra. Täta starter tror jag inte ska bekomma honom nämnvärt och läget tycker jag är klart spännande. Han kan öppna bra och de på start kanske kan vara intresserade av att släppa. Jag startar med segerförhoppningar, säger Kajsa Frick.

 

 

Systemförslag:

Avd1: 1 Dileva Käll (7-8)

Avd2: 3,6,9 (2-7)

Avd3: 3,6,7,8 (9-4)

Avd4: 5,10 (4-12)

Avd5: 4,6,7,9 (10-11)

Avd6: 4,6,7,9,10,15 (5-12)

 

576 rader/kronor

 

Fullständig rank med analyser och ytterligare intervjuer finns i veckans nummer av V75-Guiden.