V86-tips Bergsåker/Solvalla 23 april

Publicerad

Eftersom tidningen kommer på torsdag denna vecka och inte har några tips i tidningen bjuder vi på veckans nyhetsbrev till V86. Panne de Moteur (V86-6) imponerade vid segern senast och blir mycket svårslagen från innerspår bakom bilen. Vi spikar även Molle C.D. (V86-2) som har en lämplig uppgift i sin årsdebut.

Bästa spiken:

Favoriten till segern i Elitloppet, 1 Panne de Moteur (V86-6) har en närmast perfekt uppgift och ska man inte spekulera i att han är sjuk så går det inte att gå emot honom. Senast lekte han hem segern på 10,6/1640a från utvändigt ledaren med sträckta linor över mål och från innerspåret missar han knappast ledningen. Vi räknar med att han får bestämma efter eget behag men även med ett "överfall" så vinner han det här loppet. Given spik!

Andra spiken:

2 Molle C.D. (V86-2) är även han stor favorit men det är svårt att se hur han ska kunna förlora om han bara är som han ska. Han har genom hela karriären visat upp en väldigt hög kapacitet och vi tror att ännu en vinter hos Daniel Redén har gjort honom väldigt gott. Han sitter direkt i andraspår och sedan kan Daniel välja taktik efter behag. Det här gänget ska han inte ha några större problem med, speciellt inte över medeldistans. Toppchans!

Sparlopp:

6 Ariel Boko (V86-1) är tuff och kan bli svår att stå emot över full distans. Nu blir det barfota runt om och Per Linderoth låter klart förhoppningsfull. 1 Drillbit Ås är mycket snabb och kan vinna från spets men även från rygg ledaren. Hon går troligen med bakskor denna gång och kunde inte hålla ledningen med den balansen näst senast. 4 Digital Darling är en spetshäst som haft en lång formsvacka men hon avslutade klart förbättrat som tvåa senast.

Utgångshästar:

8 Financial Dust (V86-3) visade fin kapacitet som treåring och gjorde en bra insats vid årsdebuten i ny regi senast. Robert Bergh körde fram utvändigt ledaren och gav hästen ett snällt lopp i lågt tempo. Han utmanade ledande Confectionier över upploppet och besegrade några av kvällens motståndare. Vi tror på bra segerchans med lopp i kroppen men han blir stor favorit och har ett dåligt startspår. Vi nöjer oss med att spela med honom som utgångshäst.

9 Priceless Pellini (V86-8) är ingen lätt häst att räkna på men de dagar hon vaknat på rätt humör är hon riktigt bra. Hon var riktigt fin i somras efter uppehåll och vi har känsla för att det kan vara en liten fördel för henne. Hon visade att hon duger mot bra hästar under fjolåret och utgångsläget passar henne utmärkt. Har hon en bra dag så tror vi att hon blir svår att stå emot i spurten.

Dragen:

2 Global Oasis (V86-4) vinner inte särskilt ofta men är lite löpberoende och när hon får "sitt" lopp så är hon riktigt vass. Vi tror att hon kan få rygg ledaren här på antingen 1 Maranello om denne lyckas svara upp Global Oasis från start eller om hon tar sig förbi kan hon sedan släppa till 4 Harvey Tornado. Får hon sedan bara luckan till slut så tror vi att hon blir segerfarlig!
4 Chip Dealer (V86-7) avslutade mycket vasst över upploppet senast när det norska huvudlaget rycktes och han var nära att besegra ledande O.P.'s Flirt som hade flera längders försprång 150 meter kvar. Det blir norskt igen och han är ett skrällbud trots tufft motstånd.
- Han avslutade riktigt bra senast och allt är bra med honom i lugna jobb därefter. Han har fått täta starter och jag räknar med att han håller formen. Han gick med norskt huvudlag senast och har haft det två-tre gånger tidigare, bland annat när han vann på Bollnäs i november. Han kan öppna ruskigt snabbt första hundra om jag laddar med honom men jag vet inte om jag kommer till ledningen. Jag tycker att han kan vara en platsluring, säger Troels Andersen.

Intervjuer:

Daniel Redén har tre hästar inom V86-spelet och däribland vår spik Molle C.D. som gör en högintressant årsdebut.
- 2 Molle C.D. (V86-2) har tränat på väldigt bra i sanden och känns jättefin. Han kommer att göra ett bra lopp direkt men han är ändå lite svår att sätta in direkt i årsdebuten. Det kommer att bli järnskor och sulor fram och greppskor bak den här gången men han gick med olika balanser i princip hela året ifjol och i Breeders'-semin gick han också med samma balans fram. Han mötte ju riktigt bra hästar ifjol och utan att kunna alla i det här loppet så måste jag väl tro på lite chans.
- 7 Miss Sue V. (V86-6) hade varit sjuk inför senast och behövde helt enkelt det loppet. Dessutom är det nog så att hon inte skall gå i ledningen. Hon kommer att vara förbättrad den här gången men det går förstås inte att slå Panne de Moteur.
- 13 Debora Sund (V75-8) gjorde ett fantastiskt bra lopp i Rättvik senast, det var nog det bästa hon gjort hos mig. Allt känns bra efteråt men hon har varit lite ojämn av sig. Men är hon lika bra igen och det stämmer från det här läget så kan hon nog vara med och kämpa om en plats igen, säger Daniel Redén.

Per Linderoth har flera hästar med vinstchans men tror mest på Ariel Boko!
- 6 Ariel Boko (V86-1) var bra senast även om det inte gick att besegra Monster Drive. Hon tränar bra och nu blir det barfota runt om. Hon har haft halvstängt huvudlag några gånger tidigare men jag fortsätter med öppet som i de senaste starterna. Vi är gynnade av ett litet fält och jag kommer inte att köra för sent. Hon är min bästa chans.
- 7 Bartender In (V86-3) var jag besviken på näst senast och han var 20 meter bättre senast. Jag flyttade ut honom till slut men det tappade han bara fart på i speedkörningen till slut. Nu blir det barfota runt om men vi har spår långt ut och jag tycker att Berghs häst såg väldigt fin ut senast. Jag tror dock att vi besegrar 10 Envious Money som har fel förutsättningar. Hon ska ha framspår och kort distans. Inga ändringar på henne.
- 8 Liberty Face (V86-5) hade varit långtidsskadad och fick därför göra några starter i vinter men han är grov i gången och blev stum till slut när han gick med skor och brodd. Han fick därför ta en tävlingspaus och han var mycket bättre utan skor senast. Han har dåligt spår men jag kommer inte att backa men heller inte tokladda. Det blir inga ändringar, säger Per Linderoth.

- 8 R.K.Princess (V86-8) var en besvikelse på Färjestad och galopperade bort sig från start senast så formen är svårbedömd. Från det här läget behöver kusken trolla för att komma till men hon är bra nog i grunden för att vara med där framme, säger Johan Untersteiner hos Roger Walmann.
- 9 Priceless Pellini (V86-8) gör årsdebut och har tränat på rätt så bra senaste tiden. Hon är dock väldigt svår att räkna på då hennes humör varierar. Skulle hon ha en bra dag så har hon absolut kapacitet för att vinna men har hon en dålig dag kan hon lika gärna stanna till slut. Jag blir faktiskt inte riktigt klok på henne. Vi kör med skor, avslutar Johan Untersteiner.

Tänk på att:

...1 Drillbit Ås (V86-1) har gjort sju starter på hemmaplan och tagit fem segrar och två andrapris. Jimmy H Andersson kör henne för första gången.
...4 Digital Darling (V86-1) har tagit alla sina 13 segrar från ledningen.
...6 For Life (V86-2) är obesegrad i ledningen efter sex försök.
...1 Julia Kaulitz (V86-3) tävlar troligen barfota runt om för första gången.
...11 Kirikou (V86-3) har tagit sina fyra segrar från ledningen och missgynnas av läget. Sören Eriksson kör henne för första gången.
...1 Maranello (V86-4) inte hade visat någon startsnabbhet innan föregående start men överraskade då med att vara med i en 08-öppning.
...11 Tricky Track (V86-4) körs av Örjan Kihlström för första gången.
...3 Trottningen (V86-5) har tagit alla sina fem segrar från ledningen.
...11 Royal Apanage (V86-5) har vunnit två av tre starter över kort distans och har varit tvåa en gång från spår tolv.
...1 Mr Q.L. (V86-7) har inte startat sedan i juli och gör debut i Robert Berghs regi. Hästen har tränat starkt men riskerar att bli fast då han har startsnabba hästar utvändigt.
...5 O.P.'s Flirt (V86-7) tog två V75-segrar från ledningen förra året.
...3 Lovers Lane (V86-8) har vunnit de två gånger hon har körts i ledningen.
...4 Britt Palema (V86-8) har vunnit tre av sju starter tillsammans med Oscar Nilsson.
...9 Priceless Pellini (V86-8) vann på 14,1/2140a på Eskilstuna i somras efter tre månaders vila. Att hon återkommer efter uppehåll behöver alltså inte vara något negativt.

 

Systemet:

Kupong 1

V86-1: 1,4,6 (3-2)
V86-2: 2 Molle C.D. (7-3)
V86-3: 8 Financial Dust (7-9)
V86-4: 1,2,3,4,6,10,11 (8-7)
V86-5: 1,3,4,7,8,11 (9-5)
V86-6: 1 Panne de Moteur (3-7)
V86-7: 1,2,4,5,8 (9-3)
V86-8: 4,8,9,13,14 (5-13)
3150 rader/787:50 kr

Kupong 2

V86-1: 1,4,6 (3-2)
V86-2: 2 Molle C.D. (7-3)
V86-3: 1,4,7,9,12 (2-3)
V86-4: 1,2,3,4,6,10,11 (8-7)
V86-5: 1,3,4,7,8,11 (9-5)
V86-6: 1 Panne de Moteur (3-7)
V86-7: 1,2,4,5,8 (9-3)
V86-8: 9 Priceless Pellini (4-14)
3150 rader/787:50 kr

Sammanlagd kostnad: 1575 kronor

On
Off

0 kommentarer

 • V75-tips till Bergsåker 1 maj

  Bergsåker kör "Extra V75" på första maj. Vi ger förtroendet till Timo Nurmos och spikar såväl Hankypanky Rubyred i V75-1 som Magic Cash i V75-5. Båda har visat toppform och verkar besitta överkapacitet för den klass de befinner sig i. Omgångens kanske knepigaste lopp är V75-6, ett sprinterlopp, och där väljer vi att heltäcka. I kallblodsloppet, V75-5, blir det i första hand en spännande duell mellan startvoltens (fördel ston) Rus Can och årsdebuterande Granetta. Den förstnämnda visade knallform som tvåa bakom Månprinsen A.M. senast medan Granetta står perfekt inne på pengarna i årsdebuten.

  Tips Lars Bostedt, 2019-04-29 16:30

 • V86-tips 24 april

  Solvalla delar veckans V86-omgång med Jägersro där vi tycker oss ha tre starka spikar. Heavy Sound gör högintressant årsdebut i V86-4 och vi tror på toppchans direkt och spikar.

  Tips Redaktionen, 2019-04-24 08:00

 • GS 75 till Halmstad 22 april

  Halmstadtravet står för GS75 på annandag påsk. Huvudnumret är guvevis avdelning 6 där elitloppsvinnaren Ringostarr Treb gör comeback och årrsdebute men motstpånd saknas inte. Bäsa spiken är kanske Don't be Shy i avdelning 2, Peter Untersteiner låter uppåt på henne och läget är bra för startsnabb häst.

  Tips Lars Bostedt, 2019-04-22 10:45

 • V65-tips Umåker fredag 29 mars

  Global Well Bred och Krister Söderholm har varit en stark laguppställning. Duon har gjort två starter tillsammans som har resulterat i två segrar och vi tycker att det är bra chans att det fortsätter på den inslagna vägen och spikar hemmahästen som tränas av Sören Lennartson. Martin P Djuse gästar med intressanta hästar i Jockes Abbot och Höwings Vipower.

  Tips Redaktionen, 2019-03-27 16:00

 • V86-tips Jägersro/Solvalla 2 januari

  Det är jackpot på kvällens V86-omgång där det finns drygt sju miljoner extra i åttarättspotten. Vi spelar med tre spikar och gå ut hårt och spikar i de två första avdelningen. Dizzy River är stor favorit i den inledande avdelning och blir normalt svårslagen. Eelis (V86-2) och Real Masterpiece (V86-6) är våra två andra spikar som är lite mer av den fräckare varianten.

  Tips Ola Thimren, 2019-01-01 12:25

 • V75 Bjerke 9 september

  Bjerke kör en högklassig V75-omgång med Kriteriet och Derbyt för både varmblod och kallblod. Ulf Ohlsson ser ut att få en fin dag och kör en av våra spikar, Giveitgasandgo i V75-6.

  Tips Redaktionen, 2018-09-07 09:45

 • V75-tips Charlottenlund 26 augusti

  V75 Summer Heat avslutas i Danmark där det är dags för derbyt. Omgången håller hög sportslig klass och hemmatränare Steen Juul är i huvudrollen med ett par riktigt heta vinstchanser.

  Tips Redaktionen, 2018-08-24 12:20

 • V75-tips Jarlsberg söndag 8 juli

  Det bjuds på bra sport då Jarlsberg kör V75 på söndag och huvudloppet är Ulf Thoresen Grand International som avslutar omgången. Loppet håller mycket hög klass och vi ger tipset Stig H Johanssons Diamanten men garderar med ytterligare fem hästar. I V75-2 återfinns vår första spik där Forever Peace har imponerat i två raka och från ett perfekt läge ska han ha toppchans. Vi spikar även Peter Untersteiners Generaal Bianco i V75-6 trots att han dragit sämsta läget.

  Tips Redaktionen, 2018-07-06 14:00

 • V64-tips till Lindesberg 15 juni

  Lars D Carlsons fina sto Order By Heaven (V64-1) gillade vi verkligen intrycket på i årsdebuten, hon spikas i V64-inledningen då hon har en mycket passande uppgift framför sig. Loppen håller bra klass denna fredagskväll och Draft One (V64-4) hoppas vi kunna få till spets, väl där ligger årets första seger öppen för Kent Knutssons fine fux!

  Tips Redaktionen, 2018-06-15 13:00

 • V64-tips Östersund 8 juni

  Mariluck har varit svårslagen på sin nya hemmabana sedan hon flyttade till Oscar Berglunds stall. Stoet gör sin tredje start i Östersund och vi tror att det är bra chans till tredje segern och spikar. Rofstad Odin har vunnit sina fyra senaste starter och är given tipsetta i sitt lopp.

  Tips Redaktionen, 2018-06-08 12:30

 • V64-tips Bollnäs 7 juni

  Jackpot och en hel del extra pengar i sexrättspotten. Omgången innehåller hela tre kallblodslopp och två av dessa löser vi med tvåhästarslås. Vi avslutar med en fräck spik.

  Tips Anders Nordqvist, 2018-06-07 12:30

 • V86-tips Kalmar 6 Juni

  Det är spelstopp 19:20 när Kalmar kör V86-tävlingar på nationaldagen. Vi spelar med två spikar. Uappa di Azzurra (V86-5) vann mot liknande motstånd senast och jagar tredje raka montésegern. Celsius Evo (V86-8) möter några lovande fyraåringar men kan vara tuffast från ett passande startspår.

  Tips Redaktionen, 2018-06-05 14:00

 • V64-tips Kalmar 4 maj

  Tyvärr är det tunna fält i Kalmar denna fredags V64-omgång och inget av loppen blev fulla. Spiken, Joie au Coeur H.C., i V64-2 har varit klart förbättrad i sina två senaste starter och har toppchans att leda runt om.

  Tips Redaktionen, 2018-05-04 13:30

 • V64-tips Åby 3 maj

  Omgången ser intressant ut där Explosive Merlot ska ha bra chans att krossa allt i V64-inledningen. Andra spiken återfinns i V64-5 där Sun Esterel med två lopp i kroppen ska ha en bra chans.

  Tips Tommie Åkergren, 2018-05-03 13:00

Läs mer

 • Senaste
 • Mest läst
 • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Guidens besökare

Up and Quick

1 kommentar

form: Ni glömde Audrey Effe ;) Helt överlägsen med flera rekord

Artikelkommentarer


Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842