V64-tips Bollnäs 13 juni


V64-tips Bollnäs 13 juni

Spiken:

V64-5 är ett försök till Norrlands Grand Prix och efter insatsen senast är det svårt att inte tro på 7 Remo Gas. Han körde sig då till ledningen efter 600 meter, kom till varvning på 1.12,7, men hade ändå inga som helst problem att lunka undan över upploppet. Stig H nämnde att det var kanske den bästa häst han fått i träning de senaste åren vilket är stora ord. Efter senaste insatsen är respekten för Remo Gas stor och han lär släppas tidigt till ledningen. En toppchans oavsett position.
Han var väldigt fin i debuten för oss och det ser ut som en bra uppgift för honom. Han tävlar fortsatt med skor, säger Ville Karhulahti.
1 M.T.Insider har hittat en hysterisk formtopp. Näst senast avgjorde han lätt vid skrällsegern men han visade senast att det inte var någon engångsföreteelse. Han spetsade då och släppte till Västerbo Loveboat. Inför upploppet hade han backat sig loss och avslutade riktigt bra och tog på vinnaren. Väljer Olle Alsén samma taktik så har han god chans att bli tvåa eller till och med vinna om favoriten har en dålig dag.
Han är den snabbaste jag har kört från start men Remo Gas är en bra rygg, säger Olle Alsén.
10 E.L.Rocket hamnade utvändigt om just Remo Gas senast, blev het,  och efter att han rundades 600 meter från mål så pressade Örjan inte E.L.Rocket till slut. Tar han loppet på rätt sätt kan han vara långt framme och tidig om man väljer att gardera. Stallkamraten 6 Blue Martini Ås såg fin ut som fastlåst i Drottningens Pokal senast.
Senaste loppet för E.L.Rocket är bara att glömma då han blev lite het i dödens. Han tränar bra efter det och får han ett bra rygglopp så kommer han avsluta bra. Han känns uppåt. Blue Martini Ås gick bra mellan hästar senast och hade krafter kvar. Med tidigare fritt hade hon varit längre fram. Nu ska hon främst få ett lopp i kroppen inför Stosprintern men hon är väldigt vass på speed, säger Kenneth Haugstad.

V64-tips Bollnäs 13 juni

Låset:

10 Magic Tonight (V64-6) har vunnit på två 09-tider i år och fullföljde riktigt bra bakom Caballion näst senast i Copenhagen Cup. Senast smög Magic Tonight med i rygg ledaren på avstånd efter en hysterisk 04-öppning! 650 meter från mål tog han positionen utvändigt ledaren och 450 meter kvar var greppet kopplat. Femåringen hade sedan inga problem att hålla undan på fina tiden 09,3/1609 auto. Bakspåret är naturligtvis chansartat men han är den givna förstahästen i loppet. Frågan är bara hur offensivt Örjan kör?
Har varit fantastiskt bra men bara tränat lugnt efter senaste starten. Det här är främst ett lopp inför större uppgifter framöver. Det blev bakspår och det är några hyggliga emot men jag måste tro på chans, säger Kenneth Haugstad.
5 You Bet Hornline inledde i åttonde invändigt innan han tog plats som första häst i andraspår 1300 kvar senast. Via snabba 11,1 sista 1000 avgjorde han enkelt över upploppet och det loppet lär ha fört fram formen rejält. Han är väldigt snabb ut och har toppchans att ta hand om ledningen. Från den positionen kan han rinna undan på en snabb sommarbana.

 

Systemet:

V64-1: 1,3,4 (2-7)
V64-2: 2,3,6,8,11,12 (13-4)
V64-3: 1,3,4 (10-5)
V64-4: 5,6,11,12,15 (4-9)
V64-5: 7 Remo Gas (1-10)
V64-6: 5,10 (2-9)

540 rader/kronor

För fullständig ranking, flera intervjuer och analyser se veckans nummer av V75Guiden.