V64-tips till Romme 22 augusti


V64-tips till Romme 22 augusti

Spikarna

 
9 Beeboop Laday har mycket bättre form än vad raden visar och vi tror på toppchans. Hon har ett hyggligt läge och vi räknar med att det blir tufft tempo med flera startsnabba hästar som är ute efter ledningen. Vi tror att Prins Alf tar täten och att Beeboop Laday spurtar till seger. Hon har sett fin ut utan att få chansen i de två senaste starterna.
– Hon har riktigt bra form och jag hoppas verkligen att det är hennes tur nu. Det blev fel näst senast och senast sa Erik att de hade vunnit om de hade fått fritt lite tidigare. Hon går barfota bak igen, säger Petri Salmela.

6 Village Surprise har en passande uppgift och vi tror att hon har bra chans att nå ledningen från springspår. Hon öppnade bra från springspår när hon vann utvändigt ledande Conrads Elsa för tre starter sedan. Hon vann med krafter kvar senast och får åter Örjan Kihlström i sulkyn.
– Hon står bra inne i loppet så vi har tränat på utan att starta och jag tror att hon håller formen. Örjan sa att det var lugnt vid segern senast och jag är nöjd med spåret. Hon öppnar bättre i voltstart än bakom bilen och det är en häst som alltid gör vad hon kan. Det blir inga ändringar, säger Peter Cederin.

 

V64-tips till Romme 22 augusti

Kortlopp eller skräll

Det avslutande V64-loppet är E3-Consolation för treåriga ston och det ser mycket öppet ut på förhand. Vi väljer därför att helgardera i hopp om en riktig skräll men streckar bara två på det lilla systemet. Tipset till 4 Britelite Am som är klart på gång och som såg fin ut senast.

– Hon hade gått till final senast om hon inte hade blivit hängande i spåren i slutkurvan. Hon såg i alla fall väldigt fin ut då och ser även bra ut efteråt. Jag tycker att det ska vara en ganska bra chans att hon är med där framme, hon är på väg upp. Det är en fin sprinter och hon är ganska bra från start. Det blir inga ändringar i balans eller utrustning, säger Roger Walmann.

2 Utac ser ut att vara lite på gång och är intressant från ett fint läge. Känslan är att hon inte blir så hårt betrodd men vi lyfter upp henne lite i rankingen.

– Hon kändes väldigt fin när jag körde henne näst senast och hon har utvecklats och blir allt bättre. Jag tror att hon nog kan vara rätt så startsnabb, hon har aldrig provats från start förut men nu är ju läget bra så det är kanske aktuellt att prova för ledningen den här gången. Inga ändringar i balans eller utrustning är planerade, säger Oskar J Andersson.

För fullständig ranking, analyser och flera intervjuer se veckans nummer (38) av V75Guiden.

 

Systemet

V64-1. 2,5,6,7,8,10 (1-9)
V64-2. 9 Beeboop Laday (2-7)
V64-3. 8,9,10 (4-11)
V64-4. 6 Village Surorise (7-1)
V64-5. 1,4,6 (4-15)
V64-6. Alla tolv hästarna (4-2)

6 x 1 x 3 x 1 x 3 x 12 = 648 rader