V64-tips Jägersro 4 november


V64-tips Jägersro 4 november

Bästa spiken:

1 Shogun D.K. (V64-6) är högkapabel men har fräschörproblem och har därför inte tjänat så mycket pengar han borde ha gjort. Han har varit jättefin i de två senaste starterna och ska gå framåt med loppen då han inte tränas så tufft. Han är snabb ut och från spets är han svårslagen i klassen. Detta ser ut som en toppchans och till 27% är han ett fynd! 

Kompletterande spiken:

5 Pietra I (V64-4) svarade för en femstjärning prestation senast och hennes stora favoritskap är befogat. Eftersom hon inte startat så mycket i Sverige har hon fortfarande lite pengar på sig jämfört med sin kapacitet. Har hon tagit senaste loppet på rätt sätt tror vi att det bär av till ledningen och därifrån blir hon svårslagen. Ingen kul spik men det är en väldigt bra chans.

V64-tips Jägersro 4 november

Sparloppet:

Vi låsr den inledande avdelningen på 1 Com Åstad, 5 Zanimede och 11 Broslätts Rapide. Innerspåret är inte optimalt för Com Åstad och det finns en chans att han blir snuvad av 6 Unika Karsk från start. Han är väldigt stor favorit och vi gardering känns given även om det är en vettig chans om han hittar ut. Bästa hästen i grunden är nog Zanimede som nu gjort en start i ny regi. Det var ett tag sedan han visade sig från sin bästa sida men han kan tända till av ett miljöombyte och då räds han ingen i det här loppet. Broslätts Rapide gör alltid bra lopp och strular det inte med dåliga ryggar är han given i striden.

V64-tips Jägersro 4 november

Dragen:

7 Destry Hanover (V64-3) är snabb från start och kan hamna bra till trots ett dåligt läge. Det är inte det hårdaste loppet och skulle hon hitta till ledningen eller få en vettig rygg så dyker hon upp långt framme. Bortglömd till 4%.

11 Slash Pride (V64-5) visade tidigt bra kapacitet hos Marcus Savin men har haft problem med fräschören. Numera återfinns han i Lars I Nilsson regi och han har blivit successivt bättre. Skulle formen vara ytterligare framflyttad så kan han skrälla.

V64-systemet:

Avd1: 1,5,11 (10-6)
Avd2: 1,3,4,5,6,7 (11-2)
Avd3: 2,4,7,9 (3-10)
Avd4: 5 Pietra I (7-3)
Avd5: 2,3,4,6,7,11 (10-5)
Avd6: 1 Shogun D.K. (7-9)

432 rader/kronor