V64-tips till Bergsåker 2 januari


V64-tips till Bergsåker 2 januari

Bästa spiken

9 Adrianas Girl (V64-6) har visat fin form och hon var riktigt fin vid segern näst senast på Jägersro. Hon kördes då till ledningen efter 700 meter och gick sedan undan lätt och det såg inte heller slutsålt ut i målgången. Hon var inte lika bra senast men höll ändå bra till delad seger. Motståndet den här gången håller ingen högre klass och det spelar nog ingen större roll vilket taktisk upplägg Robert Bergh väljer. Adrianas Girl har toppchans även om hon skull få vandra den tunga vägen. Vi spikar.
– Hon har varit inne i en riktigt bra period nu och verkar vara riktigt på gång. Vi har också haft lite förhoppningar på henne och det är skönt att det börjar lossna. Hon har tränat på som vanligt efter senaste starten och det finns inget att anmärka på. Motståndet var inte så märkligt och hon ska kunna vara med i segerstriden igen, säger Jimmy Jonsson.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
V64-tips till Bergsåker 2 januari

Låset

Andra avdelningen av lärlingsfinalen Guldhjälmen håller ingen högre klass och Robert Berghs duo 8 Birmingham och 12 Shockwave höjer sig rejält över övriga. Vi låser loppet på dessa två trots att båda har lite jobbiga lägen. Tipset till Birmingham som återkommer efter uppehåll men vi håller honom som den bättre. Senast var han ute på V75 och efter en tung resa utvändigt om ledaren är det inget att säga om att han tröttnade. Han är annars härdad i ganska tuffa sällskap och vi är inne på att han körs offensivt.
– Birmingham har varit ifrån men är behandlad och är fräsch och fin nu. Han har gått ett 18-jobb och kändes riktigt fin på det så han är väl förberedd. Motstånder ser inte så hårt ut och han ska räknas med bra chans direkt, säger Jimmy Jonsson i Robert Berghs stall.
Shockwave fick visserligen en perfekt resa senast men avslutade bra och avgjorde säkert med Åke Svanstedt i sulkyn. Hon är ganska tufft matchat och gör nu sin tredje start på tolv dagar. Läget är givetvis lite chansartat men bara inte de täta starterna sitter i benen och det stämmer lite under vägen är hon ett givet segerbud.
– Shockwave har fått några lopp i kroppen och verkar vara riktigt på gång nu. Hon vann också på ett bra sätt senast. Nu blir det täta starter men hon får det ganska lugnt mellan starterna. Ställer inte läget till det är hon med där framme, säger Jimmy Jonsson.

Fullständig ranking samt fler intervjuer finsn i veckans nummer av V75 Guiden. Nästa tips finns till handa på måndag 5/1 då vi bjuder på V86-materialet eftersom det inte är möjligt att få med i tidningen på grund av att V75 Guiden kommer på torsdagen 8/1!
Vi vill även passa på att önska er ett Gott Nytt År!

Systemet

V64-1: 1,5,8,9 (4-6)
V64-2: 3,7 (11-5)
V64-3: 1,5,7,12,14 (10-3)
V64-4: 8,12 (9-10)
V64-5: 2,3,5,6,8,9,12 (1-10)
V64-6: 9 Adrians Girl (10-4)

560 rader/kronor