V64-tips Romme 6 mars


V64-tips Romme 6 mars

Spikarna

8 B.W.T.Engaged (V64-1) kommer med fem raka segrar och ska ha bra chans att ta en sjätte. Senast höll han undan för On Track Piraya efter en stark slutrunda och näst avslutade han 13 sista 800 till en säker seger för Alvena Pele. Det finns risk att B.W.T.Engaged får göra grovjobbet men han har visat att han tål det och vi tar ställning och spikar!

9 Bubbly (V64-5) fick en fin resa i tredje utvändigt i ett överpacat lopp i årsdebuten men avgjorde på bra sätt i en tät slutstrid. Hon är knappast sämre med loppet i kroppen och har en på papperet väldigt lämplig uppgift här. Hon har en bra startrygg i 2 Änglasjöns Ängla som är ett av de hetare spetsbuden. Vi spikar.
Hon var lite bättre än väntat i årsdebuten. Visst, hon hade känts fin i jobben men jag trodde ändå inte att hon skulle vara så bra. Nu blev det ju också passande kört med hårt tempo och en fin resa. Allt känns bra efteråt och normalt sett ska hon ju gå framåt en del med loppet i kroppen även om det optimala kanske varit om det här loppet kommit en vecka tidigare. Jag är ganska nöjd med spåret. Hon är ingen startraket men nu sitter vi ju i andraspår direkt och bör kunna få en fin ryggresa igen. Jag tycker det ser rätt bra ut på förhand. Troligen blir det skor runt om igen, säger Lars-Åke Söderholm.

V64-tips Romme 6 mars

Intervjun

8 Sandrngham Hanover (V64-6) har visat knallform på sistone och vunnit två raka från ledningen. Näst senast fick han bestämma i ledningen och gick undan i en mycket snabb avslutning. Senast öppnade han snabbt till spets, varvade på 13,5 och höll undan mot Quality Questioned i en tuff duell. Nu möter Sandrngham några mer rutinerade hästar men vi tror att form kan slå klass.
Han har varit jättebra på sistone och senast blev jag lite imponerad av honom då han nästan såg slagen ut men plockade fram löpskallen och kontrade till vinst. Han är lika bra med rygglopp men eftersom han är snabb även i voltstart kanske Leif laddar och då finns det väl viss chans att han kan få överta. Tycker det ser ut som en bra chans igen, säger Kajsa Frick.

5 Rocky Race (V64-6) har ett lopp i kroppen efter vila och skötte sig fint då.
Jag körde ett snällt lopp med honom i årsdebuten men han gick fantastiskt bra till slut utan att jag plågade honom. Han bör vara klart vassare med loppet. Normalt sett får han väl svårt att slå Sandrngham Hanover men garderar man loppet är Rocky streckvärd, säger Kajsa Frick.

Systemet

V64-1: 8 B.W.T.Engaged (9-4)
V64-2: 1,5,6,9,11,13 (8-4)
V64-3: 2,3,8,9,11,12,14 (6-7)
V64-4: 1,6,10,12,13 (11-15)
V64-5: 9 Bubbly (2-5)
V64-6: 3,4,8 (5-10)

630 rader/kronor