V64-tips till Åby 25 juni


V64-tips till Åby 25 juni

Bästa spikarna

8 Quantum Doubletrap (V64-4) vann ett ganska vasst lopp i mitten av mars (sista starten i regi Flemming Jensen) och har efter det inte haft någon riktig tur i loppen. Näst senast blev han hängande i tredjespår större delen av loppet och förra gången blev han fast med lite sparat trots att han hade startgalopp från början. Det kan vara så enkelt att sexåringen helt enkelt bara är bäst här, och han kan vara en chansspik i en i övrigt rätt lurig V64-omgång.

Fungerar 5 Lass North Star (V64-5) lika fint som i tre starterna som föregick den förra, ja då ser det väldigt tilltalande ut för Rickard Svanstedts Love You-valack här. I Åmål senast blev det galopp i en trång situation på regntungt underlag på Åmåls snäva bana strax efter start. I starterna innan dess har hästen visat knallform och gör han om insatsen över liknande förutsättningar i Örebro näst senast så måste han ha stor segerchans. Då öppnade han 1.11 första varvet i blåsten och dansade likväl bara undan.

V64-tips till Åby 25 juni

Låset i V64-3

Fuxan 4 Nancy America (V64-3) har imponerat storligen vid sina tre segrar på lika många försök så här långt i karriären. I livets andra start kördes hon fram till dödens mitt i loppet och närmast lufsade till vinst på 13,9 full väg! Senast var hon kanske inte lika smällfin vid överlägsen vinst och åkte också på en förkylning efter den starten.
– Ja, hon tappade några jobb på det, men känns fin i jobben igen nu och är en häst lite utöver det vanliga, det måste jag säga. Jag tror knappast det blir någon jättesnabb start första gången bakom bilen och troligen blir det skor runt om den här gången, säger Flemming Jensen.
Med tanke på en och annan omständighet kring loppet så chanstippar vi 3 Emotion Boshoeve, vilken är ny i Peter Untersteiners regi och gör spännande debut för Halmstadtränaren.
– Här måste jag komma med fina träningsrapporter. Det känns som om det är en häst som kommer att prestera direkt och vi plockar samtliga skor på en gång. Det känns också som en sort som ska kunna lägga iväg bra bakom bilen, utan att veta säkert. Så det ska bli spännande att tävla med henne, säger Peter Untersteiner.

Fullständig ranking samt fler tips hittar du i veckans nummer av V75 Guiden.

Från midsommar och under juli kommer vi att göra ett uppehåll med våra gratistips på hemsidan till söndagar, måndagar och tisdagar. Tips till torsdagar och fredagar kommer dock att finnas som vanligt.

Systemet

V64-1: 1,2,3,4,6,7,9,10 (5-11)
V64-2: 1,2,4,5,8,10,11 (3-7)
V64-3: 3,4 (2-8)
V64-4: 8 Quantum Doubleleap (13-1)
V64-5: 5 Lass North Star (7-3)
V64-6: 1,2,3,10,11,12 (7-9)

672 rader/kronor