Streckanalys till kvällens V64-spel

Bästa spiken:

3 Citation (V64-4, 82% och bilden) är kraftigt gynnad av strykningen av Jaded och fjolårets elitloppsfinalist bör vinna detta trots att formen knappast är på topp. En motiverad storfavorit som lär få mycket gratis och jag spikar utan att tveka

Streckvärda:

3 Sir Remington (V64-1, 18%) uppträder knepigt men formen är betydligt bättre än vad raden visar. Senast galopperade han i spetsstriden men reparerade markförlusten starkt och avslutade 10,5 sista 500. Felfri bär det av till ledningen och där säljer han sig dyrt.

2 Right Over (V64-2, 8%) såg fin ut som fastlåst i årsdebuten och verkar ha utvecklats i vinter. Tar ledningen och oavsett vilken taktik kusken än väljer kan hon överraska.

12 Vikens Player (V64-5, 16%) har tveklöst högst kapacitet i fältet men han fungerade inte större delen av fjolåret. Nu rapporteras han träna bra och jag blir inte förvånad om han rundar allt trots att han inte startat på länge. DD-oddsen tilltalar och jag chansspikar honom på dubbeln.

2 Brian Key (V64-6, 12%) är det någon som är värd en seger så är det stackars Brian. Han har radat upp starka insatser i stenhård konkurrens i år. Ikväll är läget bästa tänkbara och han är ett givet streck.

Överstreckade:

4 MrMcnally (V64-1, 80%) och 4 Zlatan Bob (V64-4, bilden och 83%) ska givetvis vara favoriter men de har blivit alldeles för stora sådana och jag försöker fälla dem. MrMcnally såg helläcker ut vid segern senast men motståndet var klent. Nu möter han ett par bra konkurrenter och det är inte säkert att han släpps till ledningen.

Streckanalys till kvällens V64-spel

Zlatan Bob har utvecklats på sistone. Senast blev han rejält utmanad men kämpade storstilat och höll undan till en säker seger. Då gick han med skor och han är bättre då han kan tävla barfota runt om. Nu bär det nog av till ledningen och där blir han svårpasserad. Det som talar emot är att han varit igång och varit i form länge. Dessutom har han sprungit på sig ganska snabba pengar och motståndet håller hög klass den här gången.

I mitt program står det ”dödens” för Åke Lindblom och 5 Extas Sugar (V64-2, 41%) och från den positionen vinner inte fyraåringen det här loppet.

4 Stavs Move It (V64-3, 34%) har ett chansartat läge och riskerar att fastna invändigt. Han har blivit alldeles för flitigt streckad.

2 Maggies Boy (V64-5, 57%) släppte ledningen senast och blev avhängd på riktigt stumma ben. Att han i nuläget är favorit är en gåta för mig.

Rysare:

6 Victoria A.U. (V64-3, 6%) galopperade bort mycket mark senast men gick starkt i skymundan och avslutade 12,5 sista 800. Nu har lopp i kroppen och är värd att passa.

Streckanalys till kvällens V64-spel

7 Purple Haze (V64-3, 5%) fungerade inte senast men har hög grundkapacitet. Löper hon upp till sitt kunnande duger hon bra och hon är på tok för lite streckad.

7 Celebrity Photo (V65-5, 4%) är ojämn men såg ruggigt laddad ut senast då han sköt till rappt efter en sen lucka. Skulle favoriten komma bort är han en flera med chans och fyra procent är i lägsta laget.

Streckanalys till kvällens V64-spel Streckanalys till kvällens V64-spel