Bonusintervjuer till lunchtävlingarna

V4-1

5 Dead Wood – Gör det jättebra varje gång. Han verkar alltid ha en polett kvar till slut och det är en egenskap han kan komma långt med. Dead Wood har visat att han duger på Solvalla och att det är en häst som inte är så lätt att springa ifrån. Jag tycker att han ska kunna vara med långt framme även denna gång, så den som inte plockar med honom på V4:an kan bli besviken, säger Åks S Olsson som ansvarar för kommentarerna på Team Normans hemsida.

10 Feel the Beat – Svarade för en bra insats då jag körde honom i den näst senaste starten och hästen verkar vara under utveckling. Klaffar det med positionerna från bakspåret är jag inte helt främmande för att han kan blanda sig i segerstriden, säger Jorma Kontio på sin hemsida.

V4-2

5 Xavi Blou – Återkommer efter vila och han behöver lopp i kroppen. Han är bara lugnt jobbad hemma på gården och jag är nöjd bara han gör en bra insats, säger Jorma Kontio på sin hemsida.

V4-3

11 Lord Stanly – Är en häst som vi får hälsa välkommen tillbaka till. Efter nästan 2 år på Bergsåker så är han nu åter på Erikssund. Stanley är en häst som besitter fin fart, vilket han även har visat tidigare. Han känns jättefin i jobben hemma på gården och allt verkar jättebra. Nu så är det första starten på nästan ett år och det snabbaste han gått är det han gick i kvalet. Det blir ett snällt upplägg denna gång och han kommer nog att behöva detta plus kanske något lopp till i kroppen innan formen sitter där den ska. Så inget för vinstspelarna denna gång, men snart så, säger Åks S Olsson som ansvarar för kommentarerna på Team Normans hemsida.

V4-4

1 My Samba – Svarade för en bra insats senast som fyra. Hon fick inte fritt förrän kort före mål men hon spurtade piggt. Nu fick hon ett fint utgångsläge och jag är inte främmande för att hon kan sluta långt framme, säger Rainer Björkroth på sin hemsida.