#15 Varvet Runt med Peter Untersteiner

"Det var mycket slump som gjorde att Peter Untersteiner kom till den värld han sedan tidig ungdom sedan ägnat hela sitt liv i. Slump, tillfälligheter, misstag...
Men nu för tiden är det inte så mycket slump längre. För ... få eller knappt någon har nog bättre koll på vad han håller på med och på 180 hästar. Få eller ingen utstrålar mer passion och glädje än vad han gör.

Men har han NÅGOT som helst liv utanför travet? Hur är det med hans stora kontrollbehov? Har han fått några avundsjuka blickar på sig sedan på senare år blivit en av våra allra största? Och hur var det med den döda hästen hos Folke Sjöberg en gång i tiden?" 

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Guidens besökare

Racer Bourbon

1 kommentar

Ubbe nilsson: Mycket underskattad avelshingst i Sverige.

Artikelkommentarer


Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206