#17 Varvet Runt med Veijo Heiskanen

"Sällan, eller knappast aldrig har väl i det närmaste en hel travnation stått bakom en och samma person, på det sätt som vi upplevde under en halvmulen sommardag i juli 2015. När Some Summit till sist närmast defilerade hem Stochampionatet på Axevalla. För sin tränare Veijo Heiskanen!

Veijo pratar såklart mycket om det turbulenta 2015 i detta avsnitt, och de detaljer som mycket låg till grund för det monumentala stöd han fick den där dagen.
Vi berör hans vemod, hans upp-och-ner-karriär i stort, hur han växte upp i finska Kuopio, att han länge kräktes varje gång det var travtävlingar för att han var så nervös – och den stora saknaden efter bästa vännen Kulan, Torbjörn Karlsson som försvann ifrån oss förra året. Och så pratar vi backhoppning och kommer fram till en idé om ett nytt loppupplägg! Bland mycket annat."

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Guidens besökare

Racer Bourbon

1 kommentar

Ubbe nilsson: Mycket underskattad avelshingst i Sverige.

Artikelkommentarer


Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206