Forssell ny tränare på Fricks gård

Publicerad

Efter den svåra olyckan på Solvalla i mars lämnade Jim Frick i höstas beskedet att han slutar som travtränare för att istället helt och fullt koncentrera sig på sin rehabilitering. Vad som ska hända med hans rörelse på Östunabergs gård i Knivsta norr om Stockholm har länga varit oklart, men nu är det bestämt att Fricks verksamhet avvecklas och att Axevallatränaren Anna Forssell flyttar in som tränare på gården från och med 1 mars.
- Vi har gått ut med brev där vi har informerat hästägarna. Vi kommer att ha personal fram till sista april och får fasa ut rörelsen under den tid som är, säger Åsa Frick.

Är det aktuellt att Forssell tar över Jims hästar?
- Det är helt upp till Anna hur hon vill sköta sin rörelse och det får stå mellan henne och hästägarna i så fall. Men vi hoppas att Anna ska bli den största kvinnliga tränaren på Solvalla och att hon kan locka tjejer som hästägare. Jag tror att det kommer bli roligt här ute framåt våren.

Hur mår Jim i dagsläget?
- Det är bra med honom med tanke på allt som har hänt och han tycker att det är roligt att det fortsätter att vara aktiviteter på gården. Men man kan inte säga att han är fullt frisk. Det tar lång tid sådant här och det går sin gilla gång.

Av: Kanal75

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Guidens besökare

Travspelskola för alla

73 kommentarer

Kelvin Ericksson: Hello, We are a professional Cyber Tech credit team with a large ring around the globe infected with more than 3 million debit malware and skimmers, we get a blank ATM card and load them with a lot...

Artikelkommentarer


Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842