V86

V86-tipset: Solvalla/Bjerke 20 september 2023

DUBBELJACKPOT i kväll och knappa åtta miljoner extra i åttarättspotten då Bjerke och Solvalla står som värdar. Det finns tre stora favoriter och risk att alla vinner, men jag garderar en av dem. Omgången bästa spik är dock inte favorit och där tror jag på spets och slut!

V86-tipset: Solvalla/Jägersro 13 september 2023

Jägersro och Solvalla delar på kvällens V86 Xpress. Breeders Crown på Jägers och hög klass, men tänk på att det räcker att vara bland de fyra främsta för att ta sig vidare till semifinalerna. Jag har en spik på vardera bana och i bägge fallen handlar det om spets och slut! Sedan varnar jag för en 5-procentare och en 0,5-procentare…

V86-tipset: Mantorp 9 augusti 2023

Jackpot med 14 miljoner till en ensam vinnare och hög klass på tävlingarna! Mumma för oss traventusiaster helt enkelt! Det finns ett par stora favoriter och jag spikar en av dessa. Andraspiken är dock ingenting för en fegis. Är spelad på en bra bit under tio procent just nu…

V86-tipset: Visby 2 augusti 2023

V86-cirkusen drar till Gotland och Visby travbana eller ”skrubbs” som den kallas. Det finns två stora favoriter och låg utdelning att vänta om båda vinner, men jag testar att gardera den ena. Spikar en mindre favorit istället och spelar sedan med starka utgångar!

V86-tipset: Skellefteå 26 juli 2023

JACKPOT på V86 med drygt sju miljoner extra i sjurättspotten. Skellefteå, en av två banor med open stretch i Sverige, står som värd och omgången ser småintressant ut. Det finns flera klara favoriter, men jag nöjer mig med att spika en av dessa och spelar sedan med ”roliga” utgångshästar.

V86-tipset: Eskilstuna 19 juli 2023

Jackpot med 5,5 miljoner extra i åttarättspotten. Det ökar givetvis spelvärdet, men tyvärr finns det en del starka favoriter. Timo Nurmos tränar de två största, men jag testar faktiskt att gardera båda och spikar två mindre favoriter istället.

V86-tipset: Solänget 12 juli 2023

Daniel Redén har några stora favoriter i kväll, men jag är faktiskt inte säker på att han vinner med någon. Admiral As har till exempel bara vunnit en av sina tolv senaste starter. Jag spelar med hela tre spikar denna afton i Örnsköldsvik där endast en är favorit!