Drömstart på proffskarriären

Publicerad

Tidningen Travronden visade i veckan statistik som visade att Tony Wallin är en riktig skrällkusk. 2010 vann han 83 lopp till snittoddset 10,10. 2011 började med seger tillsammans med 31,65-oddsaren Zoorina och i lördags skrällde han med 10,75-oddsaren Isak C.D. i V75-mästarna för lärlingar. Men det var sista lärlingsloppet.

På tisdagen plockade Eskilstunakusken ut sin proffslicens. Och vilken drömstart det blev på proffskarriären Det blev totalt fyra nya besök i vinnarcirkeln.


Skräll på Axevalla

Först blev det en dubbel på lunchen på hemmabanan Sundbyholm bakom 4,53-oddsaren Ö.B. och 2,75-favoriten Wingait Waikiki.

Succén fortsatte sedan på Axevalla där Tony Wallin vann två V65-lopp. Först plockade 4,65-oddsaren Persos Seaman ner favoriten Ninotchka på ett imponerade sätt trots ett lopp utvändigt om ledaren. Därefter körde Tony Wallin offensivt med 28,73-oddsaren Tanker som forcerades till ledningen efter drygt 500 meter i ett långlopp. - En riktig kanondag. Jag är ytterst tacksam och kommer aldrig att glömma den här dagen, sa Tony Wallin.

Av: Kanal75

On
Off

1 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Guidens besökare

Övriga svenska travsidor

15 kommentarer

rickard@allmo.net: https://travranken.wordpress.com

Artikelkommentarer