Drömstart på proffskarriären

Publicerad

Tidningen Travronden visade i veckan statistik som visade att Tony Wallin är en riktig skrällkusk. 2010 vann han 83 lopp till snittoddset 10,10. 2011 började med seger tillsammans med 31,65-oddsaren Zoorina och i lördags skrällde han med 10,75-oddsaren Isak C.D. i V75-mästarna för lärlingar. Men det var sista lärlingsloppet.

På tisdagen plockade Eskilstunakusken ut sin proffslicens. Och vilken drömstart det blev på proffskarriären Det blev totalt fyra nya besök i vinnarcirkeln.


Skräll på Axevalla

Först blev det en dubbel på lunchen på hemmabanan Sundbyholm bakom 4,53-oddsaren Ö.B. och 2,75-favoriten Wingait Waikiki.

Succén fortsatte sedan på Axevalla där Tony Wallin vann två V65-lopp. Först plockade 4,65-oddsaren Persos Seaman ner favoriten Ninotchka på ett imponerade sätt trots ett lopp utvändigt om ledaren. Därefter körde Tony Wallin offensivt med 28,73-oddsaren Tanker som forcerades till ledningen efter drygt 500 meter i ett långlopp. - En riktig kanondag. Jag är ytterst tacksam och kommer aldrig att glömma den här dagen, sa Tony Wallin.

Av: Kanal75

On
Off

1 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Guidens besökare

Elitloppet 1988

4 kommentarer

Blue Hill: Mack Lobell var i en klass för sig och var nästan oförbrukad i finalen.

Artikelkommentarer


Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206