Drömstart på proffskarriären

Publicerad

Tidningen Travronden visade i veckan statistik som visade att Tony Wallin är en riktig skrällkusk. 2010 vann han 83 lopp till snittoddset 10,10. 2011 började med seger tillsammans med 31,65-oddsaren Zoorina och i lördags skrällde han med 10,75-oddsaren Isak C.D. i V75-mästarna för lärlingar. Men det var sista lärlingsloppet.

På tisdagen plockade Eskilstunakusken ut sin proffslicens. Och vilken drömstart det blev på proffskarriären Det blev totalt fyra nya besök i vinnarcirkeln.


Skräll på Axevalla

Först blev det en dubbel på lunchen på hemmabanan Sundbyholm bakom 4,53-oddsaren Ö.B. och 2,75-favoriten Wingait Waikiki.

Succén fortsatte sedan på Axevalla där Tony Wallin vann två V65-lopp. Först plockade 4,65-oddsaren Persos Seaman ner favoriten Ninotchka på ett imponerade sätt trots ett lopp utvändigt om ledaren. Därefter körde Tony Wallin offensivt med 28,73-oddsaren Tanker som forcerades till ledningen efter drygt 500 meter i ett långlopp. - En riktig kanondag. Jag är ytterst tacksam och kommer aldrig att glömma den här dagen, sa Tony Wallin.

Av: Kanal75

On
Off

1 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Guidens besökare

V75-tips Jägersro tisdag 28 juli

2 kommentarer

Stefanj: Har ni inga kuskintervjuer?

Artikelkommentarer


Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842