V64-tips Halmstad 30 mars


V64-tips Halmstad 30 mars

Bästa spiken:

7 Paramount (V64-1) var kanske inte som allra bäst i V75 senast men avslutade ändå klart bra till andraplatsen. Vid segern i årsdebuten var han fantastiskt bra och det här är en häst som har alldeles för lite pengar på sig jämfört med sin kapacitet. Han är snabb ut och då 4 For Pleasure As gör årsdebut tror vi att han vill ha ryggen på vår spik. Därifrån blir han väldigt svårslagen och vi inleder omgången med en spik!

V64-tips Halmstad 30 mars

Chansspiken:

8 Nikita Broline (V64-6) var snäppet under de bästa i kullen under fjolåret och visade upp stor talang. Under vintern har hon flyttats till Peter Untersteiner och vi tror att hon kan vara riktigt bra direkt. Hon är väldigt tuff av sig och tål att gå utvändigt ledaren om det skulle krävas. Är hon bara lika bra som under fjolåret ska hon segerstrida i ett sådant här gäng men vi misstänker att hon kan vara både ett och två snäpp vassare. Kul spik!

V64-tips Halmstad 30 mars

Sparloppet:

Hittar vi den tredje avdelningen där vi låser på 6 Replay Kronos, 7 Lotus Kemp och favoriten 10 Rosso Pomodoro. Replay Kronos inledde karriären lovande med att vinna på 14,9/1640v redan som tvååring. Han började dock strula under sommaren och har inte fungerat fullt ut på länge. Nu rör det sig om årsdebut och då Kolgjini har visat upp riktigt fin stallform kanske även Replay Kronos har dragits med i det. Rolig kantboll. Lotus Kemp stod för flertalet starka insatser under fjolåret men fick bara sätta nosen först vid ett enda tillfälle. Vi tycker dock inte att det är några fel på skallen utan han mötte helt enkelt väldigt bra hästar. Även för honom rör det sig om årsdebut men vi gillar den här hästen och tror att han kommer få en bra säsong. Rosso Pomodoro kommer till start med sex raka segrar och är den givna favoriten. Han har imponerat och trots bakspår ska han ses med en bra segerchans.

Favorit i fara?

6 Djali Boko (V64-4) är lite av en favorithäst för undertecknad. Kapaciteten är skyhög och med rätt matchning så kan den här hästen gå riktigt långt. Nu rör det sig dock om årsdebut och han har lottats till sämsta tänkbara läge. Han har visat hetsiga tendenser tidigare i karriären och i årsdebuten kan tävlingshästar lätt vara lite väl ivriga att komma iväg. Det känns som överhängande galopprisk från det snäva fjärdespåret. Distansen är också ett litet frågetecken då han bara var hygglig när han provade den i höstas. Att han är bästa hästen är inget snack men som klar favorit tycker vi att han är given att gardera.

Systemförslag:

Avd1: 7 Paramount (6-4)

Avd2: 2,4,5,6,10 (3-7)

Avd3: 6,7,10 (1-4)

Avd4: 6,11,12,13,14 (4-15)

Avd5: 2,3,5,6,7,9 (4-1)

Avd6: 8 Nikita Broline (2-3)

 

450 rader/kronor