V64-tips Örebro 12 februari


V64-tips Örebro 12 februari

Spikarna:

1 Dream Out Loud (V64-3) fick göra grovjobbet näst senast och blev utkontrad av en bra häst. Senast fick han också ett tungt lopp och avgjorde på ett formstarkt sätt. Han öppnade rappt senast och har bra gått bra över distansen. Vi räknar med att Jennifer Tillman ”vänder bort” konkurrenterna och leder från start till mål.

2 Alva Garbo (V64-4) var hårt betrodd i V75 senast och höll fullt godkänt från ledningen i ett lopp som Geisha Sund vann. Nu har Alva två lopp i kroppen och formen bör flyttas framåt allt mer. Spåret ska inte innebära några problem och hon kan öppna hyggligt. Vi anar att konkurrenterna på start tycker att Alva är en bra rygg och släpper när Kristian Lindberg provar mot täten efter en bit. Spik!
– Hon gick bra som trea i V75 senast men det fattades nog något lopp i kroppen för att hon skulle vara helt på topp. Dessutom gick det lite för fort andra ”femhundringen” då den utvändiga hästen blev lite het. Jag var i alla fall nöjd med henne och allt känns bra efteråt. Spåret ska inte vara några problem men jag vet inte om det blir någon snabbstart. Jag kör gärna i spets om vi kommer dit men hon går från alla positioner. Tycker nog att hon är ett tidigt bud. Det blir skor som vanligt, säger Kristian Lindberg.

V64-tips Örebro 12 februari

Sparloppet:

3 Pomona U.S. (V64-1) var blek från ledningen senast men nu har hon bättre förutsättningar med bilstart och kort distans. Hon är väldigt startsnabb och Jorma Kontio har vunnit med henne tidigare. En bra spets- och vinstchans men det kan en bli en tuff öppning och då känns hon lite sårbar.
– Hon hade något skit i kroppen senast och fick ta igen sig lite efter det. Var fin i ett provlopp förra veckan och till den här starten kommer jag att sätta på henne ett halvstängt norskt huvudlag för första gången och jag tror att det ska innebära en växel till. Hon är kvick ut och ser ut att ha en lämplig uppgift. Hon är den som har bäst chans av mina två i omgången. Går det så tävlar hon barfota fram, säger Per Fromell.
5 Drive Launcher vinner inte så ofta men har toppform och går ner lite i klass den här gången. Han sköt till bra efter sen lucka för tre starter sedan och satt fast med krafter kvar senast.
2 Prins Korean höll mest farten på ett knepigt underlag senast. Satt fast med sparat näst senast och formen är det nog inget fel på. Han kan få loppet i rygg på vår tipsetta och ska streckas tidigt.

Systemförslag:

V64-1: 2,3,5 (7-1)
V64-2: 1,2,4,5,6,7,9,12 (13-8)
V64-3: 1 Dream Out Loud (3-10)
V64-4: 2 Alva Garbo (13-10)
V64-5: 1,4,7,8 (9-6)
V64-6: 2,4,6,7,9,12 (3-1)

576 rader/kronor

Fullständig rank, mer tipssnack och fler intervjuer hittar du i senaste numret av V75-Guiden.