V86-tips Bergsåker/Solvalla 8 april

Publicerad

På grund av påskhelgen kommer veckans tidning ut på torsdag men du kan läsa V86-tipsen här.

 V86-1
  4 Windy Ways

----------------------
  3 Västerbo Collect
  6 My Golden
  5 Eleanor Rigby
  2 Bonnies Maggie
  1 Miamarie Ennoble

Analys V86-1:
4 Windy Ways kommer med tre raka segrar i bagaget och även om hon har minst pengar och minst rutin så känns hon given i det här ganska klena sällskapet. Efter två raka V75-segrar vann hon senast enkelt efter att ha gått med i rygg i tredjespår från sjätte utvändigt 1100 kvar. Hon avgjorde lätt över upploppet via 11 sista 1000 och 10,4 sista 700. Det var länge sedan hon hade ett vettigt läge bakom startbilen men hon visade tidigare i karriären att hon är mycket snabb vid laddning och mycket talar för att spets-och-slut.
3 Västerbo Collect har ett lopp i kroppen efter en kortare vila och avslutade hyggligt via 12,7/800 en bit bakom vinnande Ariel Boko. Hon vinner sällan men faktum är att förutom Windy Ways är det bara Västerbo Collect och 1 Miamarie Ennoble som vann under fjolåret.
6 My Golden har varit ute i småtuffa sällskap i Stoliten på sistone och varit lite förbättrad men hon verkar heller inte så segersugen längre. 5 Eleanor Rigby nöter på godkänt och är också tänkbar vid favoritfall.

V86-2
1 Elliot Boko
5 Volstead
2 Panoramic
6 Robin Hood Bi
7 Milton Sigel
-------------------
3 Dream Derby
8 Mystic Illusion
10 Ride the Lightning
4 This is Alex
11 King of Mine
9 Polansky Bi

Analys V86-2:
1 Elliot Boko
följde med fullt godkänt i comebacken senast och med den genomköraren är han säkert betydligt vassare den här gången. Visst är läget med innerspår lite chansartat då han knappast är snabb nog att ta hand om ledningen. Han är dock garanterad en fin resa och hittar bara Ulf Ohlsson är Elliot Boko högintressant.
5 Volstead gör intressant årsdebut men Stefan Melanders hästar brukar kunna behöva något lopp innan de presterar på topp. Volstead är dock en mycket kapabel herre som då han vann på 11,9/1640 auto för tre starter sedan var helt överlägsen. Han är alltstå svårbedömd men måste ändå passas direkt. Stallkamraten 2 Panoramic avgjorde säkert efter en fin resa och från ett perfekt läge och med Örjan Kihlström i sulkyn är han ett tidigt bud.
6 Robin Hood Bi körde sig till ledningen 900 meter före mål senast och tågade undan till en enkel seger. Han ä inte helt att lita på men sköter han sig har han kapacitet som räcker långt. 7 Milton Sigel gjorde det bra i årsdebuten och går säkert framåt med loppet i kroppen. Nu har spår långt ut på vingen men med bara lite klaff är han inte borta.

V86-3
11 Mockingbird Face

4 Lotus Khan
15 Västerbo Guerrier
9 Manne S.E.
-----------------------
2 Ratata Zenz
7 Laurentius Cavallo
1 Contador
3 Notorious Face
14 Scargi
12 Royalty
8 More Muscles
6 On Track Mosquito
5 Classic Gentleman
10 Ippon Futura
13 Each Life

Analys V86-3:
11 Mockingbird Face
fungerade inte som bäst när han var trea från utvändigt ledaren bakom Mr Looba Looba senast. Han gynnas av lång distans och möter passande motstånd. Vi räknar med att han körs offensivt och det är bra segerchans. 4 Lotus Khan inledde lovande med fyra segrar i följd men var inte som bäst vid förlusten från utvändigt ledaren senast. Hästen låg högt i puls efter loppet men det har inte hittats någon förklaring. Ett tidigt segerbud vid normal författning. 15 Västerbo Guerrier var bra vid tre segrar i följd men blek mot tuffare hästar senast. Han trivs bra över lång distans men har ett jobbigt läge med bakspår på tillägg. Loppets rysare är 9 Manne S.E. som gjorde starka lopp i V75 förra året. Han fick ett nyttigt lopp i kroppen senast och bör vara långt framme om han tävlar barfota runt om.

V86-4
3 Nose Gear
----------------------
7 Be Spontaneous
2 Devs Darling
4 Operating Limit
11 Mr Crazed
8 Laura Roc
5 Betel Am
6 Utter
9 Warrawee Perseus
1 Silent Laser
10 Robros Brazza
12 Bellmondo Hornline

Analys V86-4:
3 Nose Gear
fick gå en rejäl repa över sista långsidan på V75 senast och att han inte riktigt orkade hela vägen är inget att säga om. Han travade ändå underkant 1.12 sista 800 och så mycket mer kan man inte begära. Vid segrarna i februari avgjorde han mycket enkelt trots att han fick tunga resor. Lång distans är ingen nackdel och då han möter lite enklare motstånd ska han ha toppchans. Han är bra nog att avgöra den tunga vägen och vi väljer att singelstrecka.
7 Be Spontaneous är aktuell vid gardering. Han har avslutat bra från svåra lägen i de senaste men med spår långt ut på vingen finns risken att han hamnar en bit ner i fältet även den här gången. 2 Devs Darling tog över ledningen 1500 meter före mål i årsdebuten senast och höll fullt godkänt. Hon är säkert vassare med loppet i kroppen och från ett perfekt läge är hon med i främre träffen igen.

V86-5:

1 Just Like an Angel
2 Tycko Star
6 Kirin de Zeun
12 Vas Y.Brio
----------------------
7 Vegas
3 Conrads Angela
8 Ima Regina
4 Agobra Miss Charm
5 Ravenham
10 Oakman's Chatelane
11 Glen Leven
9 Spitcam Jubb

Analys V86-5:
Ett lärlingslopp över lång distans där vi ger tipset till 1 Just Like an Angel som har tagit två raka spetssegrar på bra sätt. Nu är det tuffare emot men hon körs av en bra kusk och kan leda hela vägen. Kapacitet för att utmana har 2 Tycko Star som var överlägsen från ledningen i ny regi näst senast. Han galopperade senast och vi litar inte helt på honom. 6 Kirin de Zeun fick fritt sent när hon tävlade barfota runt om mot tuffare hästar i ett V86-lopp på Solvalla senast. Hon har inte varit helt att lita på men är ganska bra för sin låga klass. 12 Vas Y.Brio gör debut i Svante Båths regi och är svårbedömd från ett svårt läge efter långt uppehåll. Sexåringen har dock visat kapacitet för att hävda sig och värd att strecka.

V86-6
1 Kash's Cantab
----------------------
3 Bon Frecia
2 Beer Summit
8 Reven d'Amour
4 Democrat
10 I Saw You
6 Friction
7 Johnny B.Kemp
5 Alvena Pele
9 Air Frame

Analys V86-6:
1 Kash's Cantab fungerade inte i kurvorna på Momarken och den starten är det bara att glömma. Fick det visserligen serverat vid senaste segern men såg fin ut och visade toppform. Det gjorde han även senast då han fullföljde bra i skymundan av Digital Ink i guldfinalen. Öppnar Kash's Cantab som vid senaste segern har han bra chans att hålla ledningen trots snabba konkurrenter utvändigt och från ledningen har en en mycket bra chans, speciellt eftersom att flera av de värsta konkurrenterna har diffus form.
3 Bon Frecia svarade för ett par riktigt bra insatser i Gulddivisionen i slutet av förra året. Han brukar göra bra lopp efter vila och är ett hett motbud från ett bra läge.
2 Beer Summit är snabb ut och är ute över sin favoritdistans. Med tanke på att han vilat så är man nog nöjda med att få rygg på vår tipsetta. Skulle det lösa sig kan han utmana på speed.

V86-7
  2 Utility Bus
  8 Rebellion
  6 Chip Dealer
  1 Elit Håleryd
  5 Cao Dai
  7 Kalypso Face
-----------------------
  3 Leo on Line
  4 Sandro Mustang


Analys V86-7:
2 Utility Bus har ingen vacker formrad men det här är en riktigt bra häst i grunden som nu gör tredje starten i amatörregi.  Han höll bra näst senast efter att ha körts fram utanpå ledaren inför slutrundan och senast blev det galopp in i första kurvan. Han är mycket startsnabb och given spetsfavorit. Han gjorde flera topplopp den här tiden ifjol och en gång öppnade han 07/09,5 och "kom hem" med hedern i behåll som fyra på 11,8. Han kan spåra runt om.
8 Rebellion har startat i tuffa V75-lopp fyra gånger på raken och i tre av dem av (inte senast) har han dessutom varit uppanmäld i Silver. Senast inledde han i tredjespår innan han landade utanpå ledaren efter ett halvvarv. Han blev lite stum på upploppet men höll fullt godkänt. Det är risk för "dödens" igen men det kan gå ändå. Näst senast gick han också utvändigt ledaren och galopperade i platsstriden i början av upploppet. Han hade annars landat på en hög 12-tid.
6 Chip Dealer backades ner invändigt i "lillcomebacken" senast men drogs sist 300 kvar. Avslutningen var bra gentemot övriga även om klockan "bara" visade 16/800.
1 Elit Håleryd fick göra grovjobbet i tredjespår från tredje utvändigt senast och höll farten godkänt bakom Västerbo Loveboat. Han hade varit i Frankrike en tid innan den starten och hade knappt hunnit acklimatisera sig hemma före senaste loppet. Kan få en fin resa i rygg på ledaren här.

V86-8
5 Rigatoni
11 Wingait Ida
9 Artemis
3 Arby's Amalia
4 Rub it Out
----------------------
1 Rose Hill Dream
12 Conrads Elsa
2 Quantanamera
10 Callela Colibri
8 Ninepoints Ariel
7 What's Your Limit
6 Moneypenny Face

Analys V86-8:
5 Rigatoni backades direkt i årsdebuten och fick väldigt långt fram men gjorde ett trevligt intryck då hon avslutade 12 sista varvet med vida spår till slut. Hon kan vara segermogen med lopp i kroppen och får tipset.
11 Wingait Ida vann ett V75-lopp från spets senast och såg fin ut även om det blev lite billigt då hon fick bestämma i ledningen. Nu fick hon ett iskallt utgångsläge och då hon måste köras på chans så krävs det att det klaffar lite för att hon ska kunna vinna igen.
9 Artemis sköt till bra mellan hästar i V75 näst senast och hade krafter kvar trots att hon avslutade 10,8 sista 800. Hon höll starkt efter ett tungt lopp senast och visade fortsatt toppform. Efter det har hon bytt tränare och har inte det påverkat henne negativt så dyker hon upp i striden.
3 Arby's Amalia testades med ny balans och utrustning i V75 senast och gjorde det bra. Har varit struken efter det men ska ändå räknas tidigt då hon är spetsfavorit.
4 Rub it Out är ofta het och inte enkel att ha att göra med. Hon har visat vikande formkurva på sistone och därför rankar vi ner henne en bit.

Stora systemet: 1x5x4x1x5x1x6x5  3000 rader/750 kronor

Lilla systemet: 1x2x2x1x5x1x4x5  400 rader/100 kronor

On
Off

0 kommentarer

 • V75-tips till Bergsåker 1 maj

  Bergsåker kör "Extra V75" på första maj. Vi ger förtroendet till Timo Nurmos och spikar såväl Hankypanky Rubyred i V75-1 som Magic Cash i V75-5. Båda har visat toppform och verkar besitta överkapacitet för den klass de befinner sig i. Omgångens kanske knepigaste lopp är V75-6, ett sprinterlopp, och där väljer vi att heltäcka. I kallblodsloppet, V75-5, blir det i första hand en spännande duell mellan startvoltens (fördel ston) Rus Can och årsdebuterande Granetta. Den förstnämnda visade knallform som tvåa bakom Månprinsen A.M. senast medan Granetta står perfekt inne på pengarna i årsdebuten.

  Tips Lars Bostedt, 2019-04-29 16:30

 • V86-tips 24 april

  Solvalla delar veckans V86-omgång med Jägersro där vi tycker oss ha tre starka spikar. Heavy Sound gör högintressant årsdebut i V86-4 och vi tror på toppchans direkt och spikar.

  Tips Redaktionen, 2019-04-24 08:00

 • GS 75 till Halmstad 22 april

  Halmstadtravet står för GS75 på annandag påsk. Huvudnumret är guvevis avdelning 6 där elitloppsvinnaren Ringostarr Treb gör comeback och årrsdebute men motstpånd saknas inte. Bäsa spiken är kanske Don't be Shy i avdelning 2, Peter Untersteiner låter uppåt på henne och läget är bra för startsnabb häst.

  Tips Lars Bostedt, 2019-04-22 10:45

 • V65-tips Umåker fredag 29 mars

  Global Well Bred och Krister Söderholm har varit en stark laguppställning. Duon har gjort två starter tillsammans som har resulterat i två segrar och vi tycker att det är bra chans att det fortsätter på den inslagna vägen och spikar hemmahästen som tränas av Sören Lennartson. Martin P Djuse gästar med intressanta hästar i Jockes Abbot och Höwings Vipower.

  Tips Redaktionen, 2019-03-27 16:00

 • V86-tips Jägersro/Solvalla 2 januari

  Det är jackpot på kvällens V86-omgång där det finns drygt sju miljoner extra i åttarättspotten. Vi spelar med tre spikar och gå ut hårt och spikar i de två första avdelningen. Dizzy River är stor favorit i den inledande avdelning och blir normalt svårslagen. Eelis (V86-2) och Real Masterpiece (V86-6) är våra två andra spikar som är lite mer av den fräckare varianten.

  Tips Ola Thimren, 2019-01-01 12:25

 • V75 Bjerke 9 september

  Bjerke kör en högklassig V75-omgång med Kriteriet och Derbyt för både varmblod och kallblod. Ulf Ohlsson ser ut att få en fin dag och kör en av våra spikar, Giveitgasandgo i V75-6.

  Tips Redaktionen, 2018-09-07 09:45

 • V75-tips Charlottenlund 26 augusti

  V75 Summer Heat avslutas i Danmark där det är dags för derbyt. Omgången håller hög sportslig klass och hemmatränare Steen Juul är i huvudrollen med ett par riktigt heta vinstchanser.

  Tips Redaktionen, 2018-08-24 12:20

 • V75-tips Jarlsberg söndag 8 juli

  Det bjuds på bra sport då Jarlsberg kör V75 på söndag och huvudloppet är Ulf Thoresen Grand International som avslutar omgången. Loppet håller mycket hög klass och vi ger tipset Stig H Johanssons Diamanten men garderar med ytterligare fem hästar. I V75-2 återfinns vår första spik där Forever Peace har imponerat i två raka och från ett perfekt läge ska han ha toppchans. Vi spikar även Peter Untersteiners Generaal Bianco i V75-6 trots att han dragit sämsta läget.

  Tips Redaktionen, 2018-07-06 14:00

 • V64-tips till Lindesberg 15 juni

  Lars D Carlsons fina sto Order By Heaven (V64-1) gillade vi verkligen intrycket på i årsdebuten, hon spikas i V64-inledningen då hon har en mycket passande uppgift framför sig. Loppen håller bra klass denna fredagskväll och Draft One (V64-4) hoppas vi kunna få till spets, väl där ligger årets första seger öppen för Kent Knutssons fine fux!

  Tips Redaktionen, 2018-06-15 13:00

 • V64-tips Östersund 8 juni

  Mariluck har varit svårslagen på sin nya hemmabana sedan hon flyttade till Oscar Berglunds stall. Stoet gör sin tredje start i Östersund och vi tror att det är bra chans till tredje segern och spikar. Rofstad Odin har vunnit sina fyra senaste starter och är given tipsetta i sitt lopp.

  Tips Redaktionen, 2018-06-08 12:30

 • V64-tips Bollnäs 7 juni

  Jackpot och en hel del extra pengar i sexrättspotten. Omgången innehåller hela tre kallblodslopp och två av dessa löser vi med tvåhästarslås. Vi avslutar med en fräck spik.

  Tips Anders Nordqvist, 2018-06-07 12:30

 • V86-tips Kalmar 6 Juni

  Det är spelstopp 19:20 när Kalmar kör V86-tävlingar på nationaldagen. Vi spelar med två spikar. Uappa di Azzurra (V86-5) vann mot liknande motstånd senast och jagar tredje raka montésegern. Celsius Evo (V86-8) möter några lovande fyraåringar men kan vara tuffast från ett passande startspår.

  Tips Redaktionen, 2018-06-05 14:00

 • V64-tips Kalmar 4 maj

  Tyvärr är det tunna fält i Kalmar denna fredags V64-omgång och inget av loppen blev fulla. Spiken, Joie au Coeur H.C., i V64-2 har varit klart förbättrad i sina två senaste starter och har toppchans att leda runt om.

  Tips Redaktionen, 2018-05-04 13:30

 • V64-tips Åby 3 maj

  Omgången ser intressant ut där Explosive Merlot ska ha bra chans att krossa allt i V64-inledningen. Andra spiken återfinns i V64-5 där Sun Esterel med två lopp i kroppen ska ha en bra chans.

  Tips Tommie Åkergren, 2018-05-03 13:00

Läs mer

 • Senaste
 • Mest läst
 • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Guidens besökare

Travspelskola för alla

72 kommentarer

ILLUMINATI ORDER 666: Hälsningar från STORA ILLUMINATI-BESTÄLLNINGEN till Förenta staterna och över hela världen, detta är en öppen möjlighet att gå med i brödraskapet i ILLUMINATI-ORDEN där du kan återvinna dina...

Artikelkommentarer


Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842