Dubbel till Claes Svensson

Dubbel till Claes Svensson

– Jag kom fel på det och var för tidig i omstarten men fick ändå en bra start och jag såg att Björn Goop var intresserad att släppa. Det stod och vägde lite 150 kvar men han svarade själv och jag behövde aldrig dra norsken, sa Claes Svensson.

Segerreceptet med Garlic Broline blev det samma, tidigt till ledningen där Claes drog i ett jämnt tempo. In på upploppet stack Garlic Broline undan till en överlägsen seger. På fyra starter har det nu blivit tre segrar och en andraplats för Garlic Broline hos Svensson.

– Det är många som frågat vad jag har gjort med henne men jag har inte gjort något speciellt. Det är nog helt enkelt så att att hon trivs, förklarade Claes utvecklingen hos Garlic.

Passas framöver

Squirtle Countach nöp i galopp direkt i starten och tappade massor. Han svarade för en stark upphämtning med 15,3/2300 meter och satt dessutom fast med mycket sparat. Blir svårslagen felfri nästa gång.

Garland Kronos fick göra grovjobbet i tredjespår sista 700 och fullföljde starkt via 11,5 sista 700. Formen är helt på topp och han kommer vinna V75-lopp snart igen.

Av: Claes Svensson