V4-tips till Dannero 1 april

Första låset:

V4-tips till Dannero 1 april

Fartmässigt har Sky Prophet ingen överman i V4-1. Senast visade han 15,7 i 1300 med sista 700 i tredjespår efter galopp strax efter start. Felfri vinner han men nioåringen är inget att lita på och dubblar man med Samuel Eme som höll bra från dödens senast ska det räcka långt. Övriga hästar är nämligen klassen sämre.

Roliga låset:

Clever Lybro (V4-2) såg väldigt taggad ut senast då hon efter att ha backats loss från invändigt läge såg väldigt stark ut i målgången. Bra läge nu och hon ser dessutom ut att bli rätt rolig på strecken. Helene T.S. har bara vunnit ett lopp i karriären men har också mött ganska bra hästar vid några tillfällen. Näst senast drogs hon bakåt men spurtade riktigt bra bakom Staro Borderline och Festis. Några sådana hästar finns inte med den här gången.

Tredje låset:

Östby Järven och Troll Forin ska normalt bara vara bäst i V4-4. Den förstnämnde kanske är bästa hästen av de två men kan bli över från innerspåret och då kan det vara läge för Troll Forin. Båda dessa hästar återkommer lite vila men ingen av de övriga som har lopp i kroppen har samma fart i kroppen.

V4-tips till Dannero 1 april

Långskottet:

Squeeze Box (V4-3) vinner sällan men har sett klart bra ut i sina två senaste starter. Näst senast satt han fast med mycket sparat och senast sköt han till piggt sista biten. Han är vass då han får smyga med i det längsta och skulle så bli fallet kan han bjuda på en jätteskräll.

Överstreckad:

Mia Miranda (V4-2) vann förvisso på ett bra sätt näst senast men det var i ett klent sällskap och med all respekt för Robert Bergh tycker jag inte att det här är någon märkvärdig häst. Jag chansar helt enkelt bort Mia.

Systemet:

V4-1: 4,6 (9-2)

V4-2: 2,4 (6-7)

V4-3: 4,6,7,9,10,11,12 (2-5)

V4-4: 1,9 (12-10)

56 rader/112 kr.

Av: Stefan Berglund