V65-tips till Bollnäs 26 juli

Spiken

7 Lingesbo Chippen (V65-5) har inlett karriären bra. Två starter så här långt har resulterat i lika många segrar. Vi är inne på att segerraden förlängs här trots ett startspår långt ut på startbilsvingen. Senast fick Lingesbo Chippen inleda i tufft tempo och även om han fick dämpa lite den andra femhundringen så var det fortfarande bra tempo för orutinerade hästar. Ändå kunde Super Arnie-sonen kliva undan till en säker seger som smakade mera. En tillräckligt offensiv Adielsson bör få överta tidigt även här och sedan tror vi som sagt på ny seger.

Dragen

V65-tips till Bollnäs 26 juli

7 Turbolines (V65-4) jagar karriärens första seger och kanske kommer den i det här lågklassiga och svårlösta loppet. Treårsmärren var smått positiv senast. – Ja hon gjorde sitt bästa lopp i livet då. Vi håller den här rätt så högt i grunden men hon har tagit lite tid på sig och är fortfarande lite småtrög i loppen och förstår inte riktigt vad det går ut på. Formen pekar åt rätt håll, Leif brukar kunna pricka bra från start och kanske kan det bli ledningen. Jag tycker inte hon ska nonchaleras, säger Katrin Frick som har full koll på pappa Leifs hästar.

9 Inside Broline (V65-6) kan bli lite bortglömd i den sista avdelningen. Hästen drogs med lite småproblem när hon kom hem från Frankrike, men insatsen senast i ett kval till Stochampionatet var smått positiv. Hon klev då fram utvändigt om ledaren dryga varvet kvar och höll farten bra som trea bakom Annicka och Malabara. Med lite klaff på loppet kan det vara dags för årets första segerdefilering här.

V65-tips till Bollnäs 26 juli

Låset

Två streck känns stabilt att inleda V65-spelet med. Det handlar om Breeders Crown-loppet för de fyraåriga hingstarna och 4 Yanantin Boko lär bli favorit. Inget fel i det – efter försökssegern och finaltredjeplatsen i Sprintermästaren kan det bara konstateras att han tillhör kulltoppen. Vi vill dock dubbla med 3 Highlite Brizard som gått fram som en slåttermaskin på slutet. Han övertygade i V75-finalen näst senast och följde upp med triumf i Norge över lång distans. Han verkar tåla och klara det mesta.

Systemet

V65-1: 3,4 (6-7) V65-2: 2,4,9 (5-11) V65-3: 1,5,8 (6-3) V65-4: 5,7,9,10,15 (13-11) V65-5: 7 Lingesbo Chippen (10-9) V65-6: 3,5,6,8,9 (10-1)

450 rader/kronor

Av: Patrik Andersson