V64-tips Visby 29 Juli


V64-tips Visby 29 Juli

Spikarna:

4 Io Eld (V64-3) galopperade från ett snävt femtespår senast. Hon kördes sedan invändigt och fastnade med mycket krafter sparade. Nu är det autostart som bör ge en falfri avgång och då motståndet inte är av värsta sorten bör Hans-Owe Sundbergs fyraårsmärr ha mycket god chans att vinna.

12 Pilgrims Elan (V64-4) var senast ute i ett stenhårt V75-lopp som vanns av Alfas del Pi. Hon fick verkligen en bra start från bakspår på tillägg, men fastnade sedan i tredje invändigt med mycket krafter sparade på en fin tid. Hon möter visserligen Com Ullna som gjort det bra på slutet, men vi tror att Pilgrims är hårdare och väljer att spika. 

V64-tips Visby 29 Juli

Låset:

6 Quelque Fois (V64-2) gör debut för Jan Hellstedt och kanske kan räcka direkt. – Det verkar vara en skaplig häst men han är inte alls vässad ännu. Han har bara gått ett banjobb och min plan är att starta honom i form. Nu ser loppet inte så hårt ut och han kanske kan dyka upp bland de tre ändå, säger Jan Hellstedt. Vi tror att hästen har bra chans att vinna på grundkapacitet, men tar med 9 Palladio som också är en kapabel men svårbedömd och osäker häst, samt 2 Ce Ce Groenhof som är stabil och gick hyggligt men förlorade mot en bra häst senast. Nu med lite tätare starter känns han mycket intressant om han når ledning. 

Övriga Lopp:

3 Purple Hall (V64-1), 5 Lotus Eld och 7 Magnificent Match var uppradade som första, andra och tredje häst på innerspår i ett liknande lopp på Solvalla för ett par veckor sedan. Ordningsföljden blev den omvända med det skillde inte så mycket i mål. – Purple Hall gjorde det bra från ledning i det loppet. Han är lite trög, men jämn och säker och har fina möjligheter att dyka upp bland de tre igen, säger jan Hellstedt.

1 Zeus Boko (V64-5) var trög senast i ett kval till Sto-SM. Hade bara startat sporadiskt innan dess och gick dessutom med skor. Det kan vara farligt att ta bort honom nu från förstaspår och med Widell i vagnen igen.

1 Öjja Scoop, 2 Pelican Trio och 6 Manstone´s Classic kan räcka långt från i Dam SM, men vi väljer att helgardera då de här loppen kan bli röriga och någon kan ”få loppet” och skrälla.

 

Systemförslaget:

 

V64-1: 2,3,5,6,7 (9-4)

V64-2: 2,6,9 (15-1)

V64-3: 4 Io Eld (7-5)

V64-4: 12 Pilgrims Elan (15-6)

V64-5: 1,8,9,10 (2-5)

V64-6: Alla tolv hästarna

720 rader/kr