V64-tips Östersund 2 augusti


V64-tips Östersund 2 augusti

Spikarna

5 Lome Flykt (V64-2) har fått en ytterst lämplig uppgift i Femåringsstjärnan. Han har vunnit sex av sina sju senaste starter och formen är lysande. Senast tog han en enkel promenadseger efter att ha körts till spets tidigt. Vi ser ingen som kan hota honom och han bör tidigt komma till ledningen för att sedan stanna där. Omgångens starkaste spik i ett annars streckkrävande lopp.
10 Krusse får inte nonchaleras vid gardering. Han var mycket bra näst senast och men räckte inte till senast i ett lopp där Gylden Balder vann och Lome Lykt var tvåa. 14 Ulvsås Zico har bra kapacitet men galopperar en hel del och får svårt hinna fram från tillägg. 11 Juni Kongen visar fin form men det blir nog också för långt fram den här gången.

Ett treåringslopp (V64-3) som ser ganska öppet ut men vi tar ställning och spikar den som vi tror är bäst. 1 Godiva Ås har fått en längre paus men var bra i våras då det blev två vinster på tre starter. Kapacitetsmässigt ska hon duga långt i det här gänget. Lite osäkert hur hon öppnar men vi tror att hon tidigt söker sig till ledningen och blir där hästen att slå.
– Hon är en riktigt fin häst. Hon fick lite problem med travet och jag valde att ta bort henne ett tag efter starten på Solvalla. Sedan fick hon tandvärk och även bihåleinflammation så det har tagit lite tid. Hon känns bra i jobben men hon behöver säkert loppet innan hon är på topp igen. Jag vet inte om hon är tillräckligt snabb för att hålla ledningen. Trots avsaknaden av lopp ska hon förstås räknas på sin grundkapacitet, säger Svante Båth.
4 Julio Gold uppförde sig bra senast och är på väg uppåt. Det är orutinerade hästar allihopa och att bedöma vinstchansen är svårt, min är i alla fall under utveckling och gör säkert ett bra lopp. Han är normalsnabb ut och det blir skor runt om, säger Per Linderoth.
6 Arricederci var fin senast och kan vara ett skrällbud. Han pressade för ledningen från springspår och kunde överta efter 500 meter. Han höll mycket bra som tvåa. Svårt läge och tufft emot men löser det sig med positionerna är han inte chanslös om han går ytterligare framåt.

Systemförslag

V64-1: 1,2,4,5,8,9,10 (11-3)

V64-2: 5 Lome Lykt (10-6)

V64-3: 1 Godiva Ås (4-6)

V64-4: 1,2,3 (4-10)

V64-5: 7,8,9,12,13,15 (2-1)

V64-6: 1,2,3 (9-4)

Stora systemet: 7 x 1 x 1 x 3 x 6 x 3 = 378 rader/kr.

För fullständig ranking, flera intervjuer och analyser se veckans nummer av V75Guiden.