V64-tips Boden 12 december


V64-tips Boden 12 december

Spiken:

I V64-inledningen spikar vi 4 Youpie som har fått ett formhöjande lopp i kroppen efter några månaders paus. I comebacken som gjordes på isbana, höll han godkänt som tvåa från utvändigt ledaren. Träningsrapporterna går i dur och från ett fint läge är det bra chans oavsett position.
– Han fick känna på isbana för första gången senast och hade varit borta länge. Att det är 2140 har ingen större betydelse mot det här motståndet. Han känns riktigt fin i träningen och jag måste tro på bra chans, säger Sören Lennartson.

V64-tips Boden 12 december

Sparloppen:

 

V64-2

I fyraåringsloppet går vi kort med en trio som känns stark. 6 Crystal Eye var rejäl vid segern från utvändigt ledaren näst senast. Senast fick hon öppna snabbt första halvvarvet men var ändå inte som bäst för dagen och var slagen redan i sista sväng. Hon öppnar bra och i normal författning gör hon upp om segern.
4 Pine Ross satt länge fast bakom hästar senast och sköt till bra vid fritt 100 kvar. Han såg fin ut och gick i mål med sparade krafter.
Segervane 12 Besser Wisser fick en fin resa i bra tempo senast och avgjorde enkelt. Trots läget är han ett tidigt streck.

 

V64-6

I V64-epilogen nöjer vi oss med en startsnabb tillika lägesgynnad duo. 2 Amaro K.S. kördes till ledningen senast och höll till kort före mål. Här är han en av spets- och segerkandidaterna igen.
– Han förlorade från ledningen senast, men är bättre bakifrån. Nu är distansen i kortaste laget, men han visade senast att han klarar isbana och har bra form. En bra chans, säger Petri Salmela.
6 Global Official var inte som bäst utvändigt om stallkamraten senast, men svarade för en rejäl insats vid segern gången innan. Han gillar den korta distansen och hittar han till ledningen blir han svårfångad. Han tål även att göra en del själv.
– Han har fin form. Näst senast var det ett P21-lopp men jag tycker ändå att det var dagens prestation på Bodentravet. Uffe känner hästen och det måste vara bra chans.

 

Systemförslag:

Avd1: 4 Youpie (2-9)

Avd2: 4,6,12 (9-11)

Avd3: 1,5,12,13 (10-8)

Avd4: 2,3,7,9 (14-8)

Avd5: 1,2,3,4,7,11 (8-6)

Avd6: 2,6 (1-10)

 

576 rader/kronor

 

Fullständig rank, mer tipssnack och fler intervjuer hittar du i senaste numret av V75-Guiden.