V64-tips Jägersro 18 februari


V64-tips Jägersro 18 februari

Spikarna

4 Thai Simoni (V64-3) återkommer efter uppehåll men är behandlad efter senaste starten och rapporteras fin i träningen. Hon har visat att hon kan öppna snabbt bakom bilen och det mesta talar för att Johnny Takter sänder till ledningen. Formen är givetvis lite svårbedömd men det här loppet håller ingen högre klass och det ska vara bra chans att Thai Simoni leder från start till mål.

7 Dante Boko (V64-5) var mycket bra vid segern efter uppehåll senast och han är knappast sämre med det loppet i kroppen. Lutfi Kolgjini körde sig då till ledningen efter ett halvvarv och Dante Boko tågade sedan undan till en mycket enkel seger. Det blir nog ett offensivt upplägg från Kolgjinis sida igen och är han lika fin som senast blir han mycket svårslagen.

Låset

7 Ni Talar Bra Latin (V64-2) åkte på sin första förlust senast men svarade ändå för en bra insats. Han hade varit ifrån lite innan den starten och är säkert vassare den här gången. Han kan öppna bra och är klar spetsfavorit. I ledningen blir han naturligtvis inte lätt att slå men vi tror en felfri 3 Mad Lee ska kunna bjuda strid. Han har galopperat mitt på upploppet i de två senaste starterna men har varit med i segerstriden utan galopperna. Han är inte att lita på men sköter han sig är han nog minst lika bra som Ni Talar Bra Latin.

Rysarbud

11 Calista Elmcrown (V64-4) var fin vid spetssegern senast även om det var i ett ganska billigt sällskap. Nu har hon ett chansartat läge men det behöver inte betyda så mycket då det handlar om lång distans. Hon visade att formen sitter där senast och stämmer det bara lite på vägen är hon inte borta i ett öppet lopp. Hon verkar också bli lite bortglömd då hon bara är streckad på två procent.

6 Alec Hornline (V64-6) gjorde flera bra insatser under hösten utan att få vinna och även om han står lite hårt inne på pengar är han värd att se upp med. Han är visserligen lite svårbedömd efter uppehåll men ändå intressant då han numera tränas på Kolgjinis gård. Han kan öppna bra och skulle han komma till ledningen och få bestämma en bit kan det hålla hela vägen. Bara streckad på fem procent i nuläget.

Systemet

V64-1: 1,3,6 (9-8)

V64-2: 3,7 (6-10)

V64-3: 4 Thai Simoni (5-1)

V64-4: 1,2,4,5,6,7,9,11,12 (8-3)

V64-5: 7 Dante Boko (3-5)

V64-6: 4,6,7,8,9,10,11,12 (1-2)

432 rader/kronor