V64-tips Dannero 18 juni


V64-tips Dannero 18 juni

Bästa spiken

Bästa spiken kommer redan i V64-1. 4 Ed You har visserligen inte startat sedan september i fjol, men då vann han UET-Masters Finalen på Charlottenlund och slog hästar som bland andra Commander Crowe och Timoko. Han vann även Hugo Åbergs Memorial på 1.10,1 förra året. I stall Robert Bergh är man nöjd med hur hästen känns i jobben och ”Bergharns” hästar brukar prestera bra direkt även om de inte startat på länge. Från fjärdespåret lär det bli dessutom tidig ledning.
Han har känts bra hela tiden i träningen. Han har gått 1.18 som snabbast och vi är fullt nöjda med honom. Det är klart att han kan vara lite ringrostig, men vi förväntar oss en bra prestation direkt. Mot det här motståndet ska det räcka långt och det är nog vår bästa chans i omgången, säger Jimmy Jonsson.

 

Andra spiken

Vi väljer också att spika 6 Tina Blessen i V64-2. Detta trots att den pampige Moe Odin-sonen bara har gjort fyra starter i karriären. Å andra sidan har han vunnit samtliga av dessa och är obesegrad så här långt. Senast vann han enkelt från ledningen mot i stort sett samma motstånd som denna gång och utan strul så tror vi att han tar femte raka.
Det ska vara bra med honom. Han har haft det lite lugnt efter senaste loppet och han verkar pigg och glad. Det är bra gjort att ha vunnit fyra raka segrar. Vi får hoppas att det fortsätter och nu möter han samma ju motstånd som han slog senast. Spåret spelar inte så stor roll när det bara är åtta hästar. Det är en fin travare som travar väldigt lätt och är väldigt stabil, säger en försiktigt optimistisk Arne Nilsen.

V64-tips Dannero 18 juni

Intervjuer

14 Kvickers Kaxe har en lämplig uppgift i V64-4 och kan även det vara ett spikförslag:
Han var grym senast i Östersund. Formen är på topp och han visade att han är på g igen. Så han ska räknas. Jag rankar nog honom före Tand Tuff och det kanske är vår bästa chans i omgången, säger Jan-Ove Olsen.

 

2 Re Doc (V64-5) sprang in i vingen och galopperade bort sig innan start på V75 i Östersund senast. Vid segern för två starter sedan spetsade han och vann säkert och därefter höll han till en tredjeplats från ledningen på nytt rekord.
Det blev bara helt fel för honom uppe i Östersund, annars känns det bara bra. Nu har han ett bra läge och kommer att vara med långt framme, instämmer Jimmy Jonsson.

Systemet:

V64-1: 4 Ed You (2-6)
V64-2: 6 Tina Blessen (7-8)
V64-3: 3,4,6,8,9,11,12 (1-5)
V64-4: 10,12,14 (4-15)
V64-5: 2,3,4,5,11 (6-1)
V64-6: 3,5,6,7,9,12 (2-1)
630 rader/kronor

Från midsommar och under juli kommer vi att göra ett uppehåll med våra gratistips på hemsidan till söndagar, måndagar och tisdagar. Tips till torsdagar och fredagar kommer dock att finnas som vanligt.