V64-tips Halmstad 2 november


V64-tips Halmstad 2 november

Bästa spiken:

3 Juniata Hanover (V64-3) besegrade 2 Differenceadaymade i den senaste starten och tog då enkelt en längd från start. Det lär hon göra återigen och sedan blir hon svårslagen på en snabb Halmstadbana. Det som kan ställa till det är om 5 Ultimate Wine tar en längd och sedan svarar täten men känslan är att hon släpper om hon skulle ta sig förbi och jag ser det här som en bra chans för Juniata Hanover.

Chansspiken:

11 Bryssel (V64-6) var trea i Kriteriekval bakom Readly Express och Farzad Boko näst senast men hade troligtvis tagit en finalplats om man valt att köra barfota i den starten. Med den balansen gick han senast och han såg fullständigt grym ut. Nu möter han bra hästar och bakspår på Halmstad är aldrig enkelt, men den här hästen är något extra och är han lika fina som senast så tror jag att han bara är bäst. Intressant till nuvarande 28% på insatsfördelningen.

V64-tips Halmstad 2 november

Låset:

I den inledande avdelningen känner jag mig trygg med tre streck. 5 American Idol har fått ett lopp i kroppen efter uppehåll och hängde då med fullt godkänt bakom 7 Georgie Mae utan att kunna hota. American Idol bör ha gått framåt med loppet och från spår mitt bakom vingen är det knapp favorit på att han håller ut Georgie Mae och får därför tipsettan. Skulle och andra sidan Georgie Mae ta sig förbi så kan hon bli svår att slå. Hon var väldigt fin i ledningen senast efter en sämre insats gången innan. Tredjestrecket till 9 Rite on Win som kanske även han är bäst i spets men han fungerar bra även på rulle och i ett litet fält bör han sitta bra till. Dessa tre lyfter sig och det bör stå mellan dessa.

Skrällen:

10 Lucky Sec (V64-2) återkommer efter vila och det kan vara så att det saknas lopp i kroppen. Men huvudsaken med den här hästen brukar vara att han är fräsch för är han det så är han bra för klassen. Han ser ut att bli totalt bortglömd idag men skulle formen sitta där någorlunda så är han bra nog för att dyka upp i striden.

Systemförslaget:

Avd1: 5,7,9 (8-2)
Avd2: 2,3,4,10 (8-9)
Avd3: 3 Juniata Hanover (2-5)
Avd4: 1,2,4,5,6,9,12 (7-3)
Avd5: 1,2,5,10,12,13 (15-8)
Avd6: 11 Bryssel (7-6)

504 rader/kronor