V64-tips Bollnäs 12 augusti


V64-tips Bollnäs 12 augusti

Spiken


5 Delicious U.S.
är en av världens bästa hästar och har en lämplig uppgift för att vinna även om hon inte är helt på topp.
– Hon är mycket tränad inför comebacken och egentligen blev det inte så långt avbrott. När veterinären väl fått bukt med bakterien som kommit in i leden så kunde jag böra röra på henne igen ganska snabbt och efter det har det bara gått åt rätt håll. Hon har tränat på i sanden och sedan körde jag ett lugnt rundbanejobb här hemma. Hon kändes så fin så jag tyckte det var lika bra att starta istället för att åka in till Solvalla och ge henne ett 12-jobb. Hon känns minst lika fin som inför årsdebuten. Det är förstås ingen toppform men det ska bli väldigt spännande att se henne i de tempon som krävs. Delicious är alltid Delicious och även om jag inte kräver seger så tror jag alltid på henne. Jag tar ett lopp i taget med henne och har faktiskt inte funderat på kommande starter, om nu allt går bra på fredag, säger Daniel Redén.

V64-tips Bollnäs 12 augusti

Låset

 
8 Ajlexes Cubano har visat toppform och får tipset trots ett svårt utgångsläge. I V75 senast gick han riktigt starkt i mestadels dödens som fyra och gången före lekte han hem ett lopp från utvändigt om ledaren. Han kan öppna rätt bra och väljer Tomas Pettersson att testa från start finns det lite chans att man kan köra sig till täten. Det är dock inget måste att komma till spets för att kunna vinna för Ajlexes Cubano och tipsettan är motiverad.
Vi väljer att dubbla systemet med 2 Hankypanky Pagan som har tävlat bra en längre tid även om hon inte var som bäst i ett montélopp senast. Gången före det satt hon i sjunde utvändigt i ett V75-lopp och kom inte in i matchen. Slutvarvet travade hon strax över 1.10,5 vilket är en stark notering. Från ett perfekt läge med Örjan Kihlström i sulkyn kan hon få precis den smygare som hon trivs bäst med.
– Hon var inte som bäst i monté-loppet senast när hon kanske inte tog i fullt ut men det gick sakta första varvet och det passar henne inte riktigt. Jag var jättenöjd med henne i V75 i Årjäng gången före när hon också satt långt bak och gick ett bra slutvarv. Hon känns okej inför det här men vill ju ha det serverat. Läget passar bra och nu blir det troligen barfota runt om, senast gick hon med skor. Sedan funderar jag på ett helstängt huvudlag, hon har gått med norskt nu, vi får se hur det blir på fredag, jag ska fundera på det, säger Linda Hedström.

För fullständig ranking, analyser och flera intervjuer se veckans nummer av V75 Guiden.

 

V64-systemet

V64-1. 2,8,12 (4-10)
V64-2. 2,4,9,12,13 (8-7)
V64-3. 2,8 (6-4)
V64-4. 5 Delicious U.S. (3-6)
V64-5. 1,3,5,7,9 (10-4)
V64-6. 2,3,4,12 (5-6)

600 rader/kr, systemet deltar endast i sexrättspotten.