V64-tips Umåker 2 september


V64-tips Umåker 2 september

Spiken:

11 Policy of Truth (V64-1) imponerade stort när han vann utvändigt ledaren senast. Treåringen gav inte konkurrenterna chansen till slut och när allt verkar väl i jobben ska det vara bra chans trots paus.
Han var bra senast och jag har trott på honom hela tiden. Jag har matchat honom sparsamt, men har kört 1.20 i jobb hemma och är fullt nöjd. Jag vet inte ännu om det blir barfota bak som på slutet, säger Reijo Liljendahl.  

V64-tips Umåker 2 september

Sparloppen:

V64-5: 5 Ratu Royale överraskade med skrällseger på Solvalla i maj, men har efter det flera gånger visat att hon har bra kapacitet. Hon vann två lopp i juli och har gjort det bra vid andraplatserna på slutet.
3 Callela Eliza har hittat formen under sommaren och vunnit fyra lopp i följd. Senast hamnade hon långt bak på Solvalla och var ursäktad att det inte räckte till någon tätplacering. Utgångsläget är fint och hon är snabb från start och jag streckar henne tidigt.
7 Barbara L.Hanover spurtade till lätt seger på Axevalla och kunde avgöra trots att hon fick gå utvändigt utan rygg senast. Hon har bara gjort två starter, men är inte borta trots bra motstånd.
Hon är bra och utvecklas hela tiden, men läget är dåligt. Hon fick en murphy till Solvalla senast och eventuellt blir det några ändringar även till Umåker.  Hon går med skor, säger Reijo Liljendahl.

V64-6: 1 Mr Perfect har galopperat och gjort bort sig på slutet, men spurtade bra som femma senast han gick felfritt och i starten innan höll han undan för Cruzado Dela Noche på Umåker. Ove A Lindqvist är ny kusk bakom hästen och i felfritt lopp finns det fart för seger.
7 Robin Roof var slagen in i slutsvängen näst senast. Han hade fått öppna snabbt och hade inte startat sedan i maj. Jag tycker att han sedan kom ut och gjorde ett bra lopp när han vann senast.
2 Charlie Mearas är en bra häst och han är min bästa fyraåring. Vi tog honom till Frankrike, men han gjorde sig illa och fick opereras i ett framknä när han kom hem. Det tog tid och vi hoppade över derbyt och det är Breeders’ Crown kvar. Det blir inga order om att köra snällt och Örjan Kihlström får köra som han vill. Han var bra senast och hade krafter kvar och jag var jättenöjd. Han är startsnabb och går med skor, säger Svante Båth.

Fullständig ranking med analyser och intervjuer finns i lördagens nummer av V75-Guiden.

Systemförslag

V64-1: 11 Policy of Truth (7-2)
V64-2: 2,4,5,11 (9-8)
V64-3: 3,5,9,10 (8-7)
V64-4: 5,7,8,12 (13-14)
V64-5: 3,5,7 (8-6)
V64-6: 1,2,7 (3-6)

576 rader/kr

Torbjörn Sundberg