V64-tips Axevalla 1 november


V64-tips Axevalla 1 november

Bästa spiken:

5 Corporate Wheels (V64-2) kan vara en blivande reklamhäst för Bo Falsig. Han har gjort allt rätt hittills i karriären och vann enkelt med gott om krafter kvar senast. Det är debut bakom bilen men jag har svårt att tänka mig att det ska vara någon överhängande galopprisk och femtespår känns ganska optimalt. Det är en bra chans oavsett hur loppet blir kört men kommer han iväg vettigt från start får han säkert överta ledningen och då förlorar han knappast vid sunda vätskor. Han blir stor favorit men har också en bra segerchans.

Kompletterande spiken:

Jag väljer att ta ställning för 3 Part Nan Angelen i inledningen. Tre hästar sticker ut i loppet och sedan finns någon enstaka häst som t.ex 5 Quite Windy som har viss skrällpotential. Men det är högst troligt att det är de tre betrodda som kommer att göra upp och det är spelmässigt korrekt att ta ställning i sådana här lopp. Jag tror många lirare och speltjänster kommer resonera på samma sätt men de kommer istället att gå på 2 Imperator som alltid varit en snackhäst. Men Imperator kommer från en svag insats, var absolut inte övermänsklig i starten innan och vann ett mycket billigt V75-lopp för tre starter sedan. Han blir spelad för sitt goda rykte men inte för vad han har presterat på sistone. Part Nan Angelen däremot har varit på uppåtgående under en längre tid men det var verkligen proppen ur senast då han slog ett meriterat gäng. Ulf Eriksson är nog ett litet kuskminus gentemot Johnny Takter men absolut inget jätteminus och Part Nan Angelen är en tanks som tål att göra jobbet själv och behöver inte särskilt mycket ”artisteri” av den i vagnen. Jag tror helt enkelt att min spik bara är bäst här och väljer att gå rakt ut.

V64-tips Axevalla 1 november

Dragen:

4 Tiger Marke (V64-3) är ingen tokig häst i grunden och har två lopp i kroppen. Han blev fast till slut senast och även om det inte var några mängder sparat var det säkert en bra formhöjare. I grunden är han ingen sämre häst än de mest spelade här och till låg procent bör man strecka.

5 Commandatore (V64-4) kan vara en utgångshäst för den som vill spela reducerat. Han avslutade mycket bra näst senast via 12/700 bakom Sambuco som blir hårt betrodd i V75 på lördag. Senast stämde det inte med löpningsförloppet men han visade att formen är fortsatt intakt. Det bör vara en hygglig segerchans och till 17% är han spelvärd.

10 Fika (V64-6) är ojämn men har visat bra kapacitet vid några tillfällen, däribland vid V75-segern för sex starter sedan. Favoriten har fått ett lurigt utgångsläge efter strykning och det öppnar upp loppet. Pandora Face är andrahandsfavorit men gynnas inte av det långa upploppet och kan bädda för någon bakifrån. Fika är en av de som har fart för att skrälla.

Systemförslag:
V64-1: 3 Part Nan Angelen (2-9)
V64-2: 5 Corporate Wheels (10-6)
V64-3: 1,3,4,6,8,10 (7-5)
V64-4: 1,5,7,11,12,14 (9-13)
V64-5: 1,6 (3-2)
V64-6: 2,4,5,9,10 (7-8)

1 x 1 x 6 x 6 x 2 x 5 = 360 rader/kronor

V6 – enbart på sex rätt