V64-tips Färjestad 21 november


Spikarna

5 Kalle Kalas (V64-1) gjorde debut för Björn Goop senast och han fullföljde fullt godkänt efter en invändig resa. Han går säker framåt rejält med det loppet i kroppen och han har här en perfekt uppgift framför sig. Han har visat att han kan öppna mycket snabbt och det ska vara bra chans att Björn sänder till ledningen omgående. I den positionen trivs också Kalle Kalas allra bästa och i spets blir han svårslagen.

5 Candor Hall (V64-5) har varit bra i två raka segrar efter uppehåll och senast var han helt överlägsen i ett lopp över fyra varv. Han går framåt formmässigt för varje start och även om distansen den här gången (2140 meter) är i kortaste laget ska han ha bra chans. Han lever högt på sin fin styrka och han krossar nog allt även om han skulle få gå den tunga vägen.

V64-tips Färjestad 21 november

Låset

Det känns som två hästar höjer sig över övriga i V64-4 och treåringarna 9 Porsche Commercial och 13 Ursel Gio är ett starkt lås. Ursel Gio svarade för en starkt insats senast efter ett offensivt upplägg men läget den här gången är lite chansartat. Hon har dock visat att hon tål att göra en del jobb själv och utan strul på vägen är hon ett hett segerbud. Porsche Commercial var inte som bäst senast och har fått en paus efter den starten. Han hade två lätta spetsssegrar innan men formen är givetvis lite svårbedömd.Han har nu ett intressant läge och från springspår på tillägg bör han få en bra start. Med bara två hästar på startvolten är det ingen omöjligthet att han sitter tidigt i ledningen och då blir han klart inte lätt att slå.

Streckvärda

10 Ladyofthelake (V64-2) avancerade fram utvändigt om ledaren mitt i loppet senast och var helt utan chans då hon galopperade i sista sväng. Hon har efter det fått en lite paus och formen är lite svårbedömd. Här har hon dock passande förutsättningar och är den i loppet som är mest gynnad av lång distans. Hon tål också att göra en hel del själv i loppet och i normal standard är hon ett givet segerbud.

10 Brokad Brodda (V64-3) såg finfin ut senast i värmningen men kunde inte försvara sig in på upploppet från ledningen. Hon har svarat för bra insatser innan och formen verkar sitta där. Hon har ännu ingen seger i år men skulle det stämma fullt ut och hon får spara speeden är hon inte borta.

12 Algot Zonett (V64-6) har ingen vacker programrad och han är inte alls att lita på. Senast fick han attackera från tredje utvändigt mitt på sista långsidan men galopperade in på upploppet och utan galoppen hade han nog varit tvåa bakom Ferrari River. Han besitter hög kapacitet och skulle han hålla sig i rätt gångart hela vägen är given i segerstriden.

Systemet

V64-1: 5 Kalle Kalas (9-7)
V64-2: 4,5,6,9,10 (1-3)
V64-3: 6,7,8,9,10,11 (5-1)
V64-4: 9,13 (10-1)
V64-5: 5 Candor Hall (5-7)
V64-6: 3,4,7,8,9,12 (10-14)

360 rader/kronor