V64-tips Örebro 24 november


Spiken

Ingen högre klass på lärlingsloppet (V64-2) och det ska vara bra chans att Anton Sverre leder från start till med 6 Samantha. Hon vann säkert efter att ha fått bestämma i ledningen senast och segern så egentligen inte så mycket. Samantha kan öppna bra och från springspår ska det vara bra chans att Sverre sänder till front och då bör det också kunna hålla hela vägen. Spik!
Jag hoppas Sverre kan få vinna det här loppet med henne. Får hon spets så är mycket vunnet i Örebro. Hon kan ju öppna bra men får skulle hon inte nå spets så är hon lite sårbar, säger Ola Frisell i Björn Goops stall.

V64-tips Örebro 24 november

Låset

6 Rainbow of Nando har varit mycket bra i tre starter för Sofia Aronsson men har varit struken efter senast. Är hon lika bra som vid segrarna ska hon ha toppchans.
Hon fick feber i tre-fyra dagar och vi tvingades stryka henne till en tilltänkt start i V75 på Jägersro. Vi hittade inga fel på henne och hon har tränat på även om träningsförhållande inte har varit optimala. Jag tror inte hon ska ha tappa något och det här en läcker häst som jag verkligen gillar. Hon öppnade bra näst senast och senast tror jag inte Örjan laddade något från start. Hon verkar dock fungera från alla positioner. Det är tveksamt om det går att köra barfota på Örebros bana, och det blir förmodligen lätta aluminiumskor. Det tror jag inte ska spela någon roll då hon tävlade med skor i Italien, säger Sofia Aronsson.
3 New Generation gör intressant comeback efter långt uppehåll. Han kan givetvis behöva lopp i kroppen men är så pass bra i grunden att det känns rätt att dubbla systemet med honom.
Han har inte startat på nästan ett år på grund av skada, han fick en nackskada som krånglade väldigt länge. Det har tagit tid men nu har han tränat starkt på sistone och han känns faktiskt bättre i träningen än innan skadan. Han är väl förberedd men kanske inte gått i några supertempon men det är mycket mängd i honom. Kan behöva något lopp innan den riktiga formen sitter där. Tanken är att vi kör barfota om det går, minst fram, säger Ola Frisell.

Fullständig rank med analyser och intervjuer finns i veckans nummer av V75Guiden.

Systemet

V64-1: 5,7,8 (2-10)
V64-2: 6 Samantha (7-2)
V64-3: 3,6,7,10,11 (9-2)
V64-4: 3,6 (7-5)
V64-5: 2,5,6,10 (4-7)
V64-6: 1,3,8,11,12 (9-6)

600 rader/kronor