V64-tips Jägersro 3 december


V64-tips Jägersro 3 december

Spiken:

1 Emmett Brown (V64-1) borde det vara dags för nu. Han har gjort tre starter för Johan Untersteiner utan att vinna men är på väg upp i form. Tidigare i karriären har han alltid fungerat bäst i ledningen och är Johan offensiv kan han nog nå dit den här gången. Det blir svårt att svara 5 Mr Pellegrino första biten men Emmett Brown ska kunna ta sig ut framför 2 Wingait Ida och köra sig till ledning. 4 Tonicetobetrue är hygglig ut men laddas sällan och missgynnas av skor. En bra utmanare, men jag måste tro att det är dags för Emmett idag och väljer att spika.

Spelvärda spiken:

3 Rigel Face (V64-3) har en dyster rad med fyra galopper och ett kvallopp, där han även där galopperade. Så varför ska man tro på honom? Jo, för att förutom galoppen senast såg han faktiskt väldigt fin ut. Han var spänstig och lagom pigg i ryggar. Nu valde Daniel Olsson att kasta loss vad som gick på sista långsidan och när svängen kom blev det lite för mycket. Örebros underlag är inte det bästa och det var ingen överraskning att det blev galopp just där. Nu är det hemmaplan igen och det har alltid varit stor skillnad på Luddes hästar när de reser och startar hemma på Jägersro. Från spår tre kan det faktiskt bli tidig ledning och hur de ska slå Rigel Face därifrån begriper inte jag. Det här är en bra fyraåring, troligen bästa hästen i loppet. Grymt spelvärde! 

V64-tips Jägersro 3 december

Sparloppet:

5 Go For It (V64-2) blev favoritspelad i lopp på V86 senast och höll bra från ledningen. Nu är motståndet enklare och kommer han till ledning är det riktigt bra chans. Men det kan bli svar invändigt och han har inte varit fullt stabil tidigare. Motiverad favorit. 1 Alexis Goodland är snabb ut och kan svara om kusken vill. Senast vann han ett billigt montélopp men har gått okej även för sulky tidigare. Från ledning eller rygg ledaren är han tidig. 8 Devs Daredevil gav ett plusbetonat intryck i debuten för Lövgren och blev spelad till stor favorit senast. Då höll han farten fullt godkänt bakom Franscesco Boko men jag tror att han är klar bättre över kort distans. Läget sätter ner chanserna men det går inte att räkna bort honom.

Dragen:

3 Ethiopia River (V64-4) satt fast med mycket sparat för fyra starter sedan och har gått bra i flera starter på sistone utan att ha rätta turen. Nu är läget passande och motståndet ganska ljummet. Klaffar det resan kan hon absolut skrälla.

7 Lawyer Lohr (V64-5) gick en stark upphämtning efter galopp i V75 näst senast. Han visar sällan någon gnista till slut men på visad form kan han vara en rysare.

10 Classic Kimble (V64-6) var ruggig vid segrarna men har sett tveksam ut efter. Är hon tillbaka i tävlingsskick får favoriten det svettigt att hålla undan. Givet streck!

Systemförslag
V64-1: 1 Emmett Brown (4-6)
V64-2: 1,5,8 (6-11)
V64-3: 3 Rigel Face (4-1)
V64-4: 2,3,6,9,11 (1-7)
V64-5: 1,7,10 (4-9)
V64-6: 2,5,6,7,10 (7-5)

1 x 3 x 1 x 5 x 3 x 5 = 225 rader/kronor