V64-tips Mantorp 6 februari


V64-tips Mantorp 6 februari

Spikarna

3 Une di Poggio (V64-1) avgjorde lätt efter en perfekt resa senast och trots att hon är ägarkörd den här gången ska hon ha toppchans. Hon är inte helt att lita på men sköter hon sig ska hon kunna hitta ett bra slagläge direkt från ett perfekt läge. Motståndet håller ingen högre klass och felfri blir hon svårslagen.

7 Napoleon C.D. (V64-2) har ingen vacker programrad och även om det blev helt fel i inledningen senast var det inte det rätta trycket i honom. Gången före avslutade han fullt godkänt från svårt läge och för tre starter sedan orkade han efter att ha tvingats öppna 10,5 första varvet på V75. Han har nu fått en paus och möter betydligt enklare motstånd den här gången. I normal standard blir han svårslagen och Petri Puro reser knappast från Halmstad till Mantorp om inte hästen är i ordning.

Streckvärda

10 Mellis Akema (V64-3) blev över i tredjespår hela vägen senast och den starten är bara att glömma. Gången före avslutade hon klart bra efter en invändig resa. Hon gjorde en fullt godkänd insats enda gången hon startat över lång distans, så distansen ska inte vara några problem. Med rätt ryggresa är hon ganska vass på speed och hon är given på kupongen.

3 Sugarman S.R.P. (V64-4) visade uppåtform senast då han avslutade bra efter ha följt med i anfall från femte utvändigt knappa varvet kvar. Han har nu ett intressant läge och då han kan öppna snabbt kommer nog Ralf Karlstedt prova lite från start. Kommer Sugarman S.R.P. till ledningen kan det bli riktigt intressant.

9 Temple of Dreams (V64-5) är klart bättre än raden visar och han avslutade fullt godkänt efter en vid slutkurva senast. Här har han ett intressant läge med startsnabba ryggar. Skulle det bara bli lite tempo på loppet kan han mycket fälla allt.

3 Alec Hornline (V64-6) har mest startat i montélopp på slutet men har löpt jämn och bra hela tiden. Han vinner inte så ofta men förutsättningarna den här gången ser intressanta ut. Han kan öppna och om Rickard Svanstedt trycker till lite från start är det inte omöjligt att Alec Hornline. I ledningen biter han ifrån sig bra men det behöver inte vara fel med rygg ledaren och fritt in på upploppet.

Systemet

V64-1: 3 Une di Poggio (6-4)
V64-2: 7 Napoleon C.D. (8-4)
V64-3: 1,3,7,9,10 (11-8)
V64-4: 1,2,3,5,10 (6-8)
V64-5: 1,2,4,9,12 (3-8)
V64-6: 3,4,7,8 (6-1)

500 rader/kronor