V75-tips Jarlsberg 9 juli

Publicerad

Topptävlingar på Jarlsberg med Ulf Thoresen Grand International som huvudnummer. Bästa V75-spiken är norske fantomfyraåringen Ferrari B.R. i V75-5.

V75-1
1 Quite Pepper
3 Eye Of The Tiger N.L.
13 Heartbreaker V.S.
----------------------------
12 Tack Wee
15 Valley Ivan
7 Carl Lewis
4 Something Fishy
2 Beauregard
11 Mymanyyouare
6 The Special One U.S.
5 King Royal
8 Leonas Santo
9 Lass Labero
14 Big City Rambler
10 Javier Palema

1 Quite Pepper har bara förlorat vid ett tillfälle på sju starter och inledde mycket lovande med fyra raka segrar. Han hade varit ifrån tävlandet i två år inför sin comeback i maj. Han slutade då fyra men har efter det varit mycket bra i tre raka segrar. För tre starter sedan vann han mycket enkelt över lång distans och det så ut att finnas en hel del sparat. Senast fick han en tuff inledning innan han kunde ta över ledningen efter 400 meter, trots det gick han undan till en säker seger. Från innerspår ska han ha bra chans att hålla upp ledningen och han kan säkert springa en låg 14-tid över tre varv och då blir det tufft för de mer rutinerade hästar på tilläggsvolterna.
3 Eye of the Tiger N.L. gjorde debut i ny regi senast och han gick undan till en säker seger efter att ha dragit i ett jämnt tempo hela vägen. Han öppnade bra senast och skulle han komma till ledningen kan det vara han som spårar hela vägen. Det kommer bli en spännande duell mellan två mycket bra hästar.
13 Heartbreaker V.S. har varit bra vid segrarna och har inget emot den långa distansen. Det kan dock bli tufft att ta dubbla tillägg men skulle det bli rejäl körning kan Heartbreaker V.S. komma in i matchen och han ska absolut med på kupongen.

V75-2
2 Gigant Invalley
4 Alwaysinblackpedia
------------------------
6 Tip Esterel
7 Thai Goodwill
10 Facebook N.L.
8 Tooltime
3 Ronato
5 Riordan Kronos
9 Bolt Action
1 Brixton U.S.
11 Wizard Of Ousse
9 Bolt Action
12 Comecatchme C.J.

2 Gigant Invalley släppte ledningen efter 500 meter senast och satt i tredje invändigt knappa varvet. Han hittade ut 500 kvar och fullföljde klart bra utan att kunna hota U.S.Male E.P. I starterna innan har det blivit två enkla spetssegrar där han varit mycket fin. Gigant Invalley är snabb ut och från ett perfekt läge sitter han omgående i ledningen. Den här gången är det nog inte aktuellt att släppa och han ska ha bra chans att leda från start till mål.
4 Alwaysinblackpedia står väldigt bra inne i loppet men var långt efter Gigant Invalley senast. Hon fick då ta över ledningen efter 500 meter men släppte knappa varvet kvar och hade svårt att följa i ett tidigt skede. Gången före hakade hon på bra från andra utvändigt i ett ganska tufft sällskap. Hon är given i främre träffen men hon håller nog inte samma form som vid segrarna i maj.
6 Tip Esterel återkom efter uppehåll senast och svarade för en fullt godkänd insats. Han tog då över ledningen efter 600 meter men släppte och satt i rygg ledaren efter 1000 meter. Han hakade på fullt godkänt och han går säkert framåt med loppet i kroppen.
7 Thai Goodwill gjorde comeback efter en Frankrike-sejour senast men från ett svårt utgångsläge hamnade hon långt ner i fältet. Hon avslutade klart bra och är knappast sämre med den genomköraren. Hon har åter spår lite långt ut men skulle det stämma fullt är hon inte helt golvad.
10 Facebook N.L. var fin vid spetssegern näst senast och höll fullt godkänt efter att ha gått större delen av loppet utvändigt ledaren senast. Möter tuffare sällskap nu men är inte borta om det skulle bli lite körning i loppet.

V75-3
1 Poet Broline
3 Nappa Scar
2 Djali Boko
------------------
5 Emir La Brousse
7 Spitcam Jubb
9 Donatomite
10 Tango Negro
6 British Steel
8 Malkin
4 Coktail Fortuna

1 Poet Broline galopperade i spetskörningen senast när kusken var tvungen att korrigera honom. Han gick okej efteråt men pressades inte. Han spurtade väldigt positivt i Prins Daniels Lopp på Gävle via 09/800 efter en invändig löpning och höll undan för Twister Bi från ledningen i årsdebuten. Att det är medeldistans känns som en nackdel men han har faktiskt vunnit 6/12 i Sverige över distansen jämfört med 3/15 över kort distans. Chansen finns alltid att han kan få bestämma en bit och på snabba sommarbanor är ledningen en stor fördel. Han får tipset men det är bra hästar emot.
3 Nappa Scar är spikrakt på väg uppåt och som han såg ut i värmningen under elitloppslördagen misstänker vi att han hade blivit svårslagen felfri. Senast fick han gå utvändigt om M.T.Insider men plockade enkelt ner honom och stack undan över upploppet med krafter kvar. Klaffar det bara det minsta är han en given utmanare om segern.
2 Djali Boko har inte alls fått till hos Lutfi Kolgjini men vi tänker inte kliva av honom än. Med ett rygglopp vet vi att han kan spurta ner de flesta över ett upplopp och från andraspår kan det lösa sig perfekt.
5 Emir la Brousse har utvecklats starkt senaste månaderna och vunnit fyra av de fem senaste starterna. Vid förlusten näst senast galopperade han som slagen mot Heartbreaker V.S. på upploppet men hade varit given tvåa felfri. Med ett rygglopp i hårt tempo kan han skrälla.
7 Spitcam Jubb överraskar gång på gång och från ett bättre läge hade han varit ett hett segerbud även här. Nu är risken att han får göra grovjobbet utvändigt ledaren och det kan bli tufft att vinna, men han har som sagt överraskat förr.
9 Donatomite fick gå tufft i ledningen i två heat samma dag senast och orkade inte i det andra. Från bakspår kan han rygga Poet Broline och få rygg ledaren. Med lucka över upploppet behöver han inte vara helt borta.

V75-4
7 Flashing Boko
3 Global Rumour
4 Igor Ribb
5 Teddy Boy O.K.
10 Den of Warlock
2 Promo Kemp
1 Laskari
------------
6 Red Bolt
9 Trespasser
8 Joe Hoo Lee
11 Seabreeze Ås
12 Walentino

7 Flashing Boko imponerade verkligen vid segern på 11,1/1609 auto för fyra starter sedan och galopperade i striden på Solvalla trots att travet inte flöt. Han har revanscherat sig med två raka segrar och trots spår långt ut är det nog givet att ladda då han tål att gå i hög fart hela vägen. Han kan krossa allt men det kan också öppna för andra om han får svar och blir kvar utvändigt ledaren.
3 Global Rumour drog iväg med 1.11 första varvet i debuten för Frode Hamre näst senast men vann överlägset trots en långsam avslutning. Vi misstänker att tränaren har haft det här loppet i sikte och det är bra spetschans.
4 Igor Ribb kommer med tre galopper på fem starter men känns inte osäker. Han har varit fin vid segrarna och kan få en fin resa i rygg på Flashing Boko.
5 Teddy Boy O.K. vann på 12,0/1609 auto trots tredjespår fram utvändigt ledaren näst senast och Erlend Rennesvik är kör med självförtroende.
10 Den of Warlock hade ingen chans mot en mycket bra Global Strategy senast men får fullt godkänt för sin insats. Christoffer Eriksson upp och kort distans känns som plusfaktorer och med tempo blir han farlig.
2 Promo Kemp är en svårbedömd Muscle Hill avkomma. Treåringen gör debut för Frode Hamre och har bara gjort fem starter och tagit en seger utan att springa några märkvärdiga tider. Björn Goop upp och bra läge är dock alltid svårt att nonchalera.
1 Laskari vann ett billigt lopp senast men gjorde det på övertygande sätt via 12,4 sista 700.

V75-5
7 Ferrari B.R.
-----------------
11 Seaside Illusion
9 Hickothepooh
3 Umberto Axe
4 Hamptons
8 Aros Line
2 Defy Anything
5 Dave Briggs
1 Xantippe
6 W.J. Eminent Bergen
10 Bakkmo Bosse
12 Bale M.B.

7 Ferrari B.R. har en perfekt uppgift i ett lopp där fyraåriga hästar får möta äldre som har tjänat mindre pengar. Per Oleg Midtfjelds nya stjärntravare gör nog inte bort sig även om han ställs mot gulddivisionshästar och allt annat än att han kör till ledningen och vinner utan problem är en sensation. Han hade ren uppvisning när han tävlade på Jarlsberg näst senast och sprang världsrekord på 09,9/2100 auto. Han vann för drivning från ledningen på Forus utan att imponera senast men hade tussarna kvar och det var nog bara nyttigt med ett lugnare lopp. Han tar sjätte raka segern och vi spikar storfavoriten utan tvekan.
11 Seaside Illusion var mycket fin vid spetssegern på 11,9/2140 auto under elitloppshelgen och det fyraåriga stoet har lite pengar på sig ännu. Hon vann med krafter kvar och gjorde ett bra intryck vid sin spetsseger på Forus senast men är chanslös mot en normal Ferrari B.R. och det hade behövs ombytta startspår för att man ska kunna börja spekulera i en match mellan dem.

V75-6
2 Twister Bi
9 Lionel
1 D.D.'s Hitman
3 Carabinieri
7 Oasis Bi
8 Sauveur
------------------
10 Anna Mix
5 U.S. Male E.P.
4 Thai Broadway

Ulf Thoresen Grand International håller hög klass men är extra spännande för att det är så många som har jämngod chans att vinna. 2 Twister Bi har varit framgångsrik i Norge där han vunnit fyra av fem starter och galopperat en gång. Nu har hästen travat felfritt 15 gånger i följd och vi ger honom tipset från ett bra startspår. Vi är inne på att han kan få överta ledningen från Oasis Bi. Han var mycket bra vid segern i Oslo Grand Prix senast där han krigade sig till segern efter attack från tredje utvändigt 700 kvar.
9 Lionel vann Olympiatravet näst senast och var mycket bra i Oslo Grand Prix senast. Han kördes fram utvändigt ledaren och såg ut som en vinnare innan han stumnade något sista biten. Det kan klaffa bra från niondespår och han är ett givet streck.
1 D.D.´s Hitman blev störd till galopp i Oslo Grand Prix näst senast men reparerade mycket starkt som femma och hade stridit om segern felfri. Han svarade för en rejäl prestation och gick bra in i mål som fyra bakom Bold Eagle i Paris senast. Innerspår är inte bästa spåret men om Jorma Kontio hittar rätt väg har han häst nog för att segerstrida.
4 Carabinieri är bra varje gång och blir hårt betrodd från bra läge. Han besegrade Timoko trots att han gick fram utvändigt ledaren senast men Timoko hade fått inleda väldigt tufft. Peter Untersteiners häst kan inte vara med från start och det krävs nog en hel del tur om han ska vinna.
7 Oasis Bi såg verkligen fin ut i Boden senast och utmanade Propulsion efter sen lucka från rygg ledaren. Erik Adielsson kan mycket väl nå spets och sedan finns chansen både från ledningen eller rygg ledaren. Hästen radar inte upp segrarna men är alltid med och tar för sig.
8 Sauveur var bra även om han inte kunde fånga in Balfour näst senast och vann på bra sätt i Harpers senast. Dåligt spår men duger om det blir tufft tempo. Han vann loppet förra året.

V75-7
1 Waffle Cone
8 La Diva Rossi
7 Moviestile

------------------

9 Time is Money
4 Thai Bakery
11 Invicta
2 Yankee Cat
12 Troja Cæsar
5 Queenswood
10 Delec Hanover
3 Vertigo Unique

Ett stolopp över 1609 meter och vi tror att treåriga 1 Waffle Cone lyckas försvara ledningen från innerspåret och vi tippar henne trots at hon möter äldre hästar. Hon tog ledningen efter 450 meter men släppte näst senast och var tvåa i mål. Hon blev dock störd av ledaren som bröt ut och fick segern. Senast kom hon inte till från sämre startspår och fick backa ner i sjätte utvändigt. Hon avslutade fullt godkänt utan att vara helt perfekt. Nu är det passande kort distans och från ledningen blir hon svårslagen.
8 La Diva Rossi gör debut över kort distans och har ett besvärligt startspår. Hon galopperade från femtespår i voltstart på Åmål senast men är normalt travsäker. Hon har tjänat mest pengar i loppet och är bra för sin låga klass, men läget sätter ner chansen. Gynnad av strykningen av startsnabba 6 Stella Newmen invändigt. Hon har vunnit i Norge tidigare och klarar av att tävla utan körspö.
7 Moviestile har vunnit tre av fyra lopp i år. Hon var överlägsen i ny regi efter uppehåll för tre starter sedan och fortsatt bra vid segern näst senast. Hon var sämre senast på grund av dåliga muskelvärden. Hon är ingen startraket men får plats på systemet som garderingsbud.

Stora systemet: 3x2x3x7x1x6x3=2.268 rader/1.134 kronor
Lilla systemet: 3x1x3x2x1x4x3=216 rader/108 kronor

 

 

 

On
Off

0 kommentarer

 • V86-tips onsdag 7 april

  Världsartisten Ecurie D. gör årsdebut denna V86-onsdga och är ett av våra två singelstreck i omgången.

  Tips Redaktionen, 2021-04-06 12:15

 • V86-tips till Åby/Solvalla 6 januari

  Åby och Solvalla delar på årets första V86-omgång och den ser ganska intressant ut rent spelmässigt. Vi spelar med en stark spik och har sedan två lite fräckare utgångshästar.

  Tips Redaktionen, 2021-01-05 11:06

 • V75-tips Jägersro 25 augusti

  Det körs en extra V75-omgång på Jägersro under tisdagskvällen då det är uttagningslopp till Svensk Travderby och Derbystoet. Samtliga sex uttagningslopp till derbyt finns inom V75-ramen och omgången ser favoritbetonad ut. Många av förhandsfavoriterna har dock dragit svåra utgångslägen och inte omöjligt att det kan bli någon lite överraskning. Don Fanucci Zet har dragit spår tolv men trots det lämnas ensam på kupongen och är omgångens enda spik.

  Tips Tommie Åkergren, 2020-08-24 11:33

 • V75-tips Jägersro tisdag 28 juli

  Det är topptävlingar på Jägersro på tisdagen och givetvis är Hugo Åbergs det stora russinet i kakan. Spikarna heter Önas Prince och Unoicsdue Gnafa'.

  Tips Redaktionen, 2020-07-27 20:20

 • GS75-tips till Solvalla 26 april

  Solvalla kör söndagens Grand Slam-omgång. Eftersom vi inte hade möjlighet att få med tipsen i tidningen så bjuder vi självklart på analys, ranking samt ett spelförslag här på hemsidan! Vi spelar med en stark spik samt två utgångshästar som vi har en bra känsla för.

  Tips Redaktionen, 2020-04-24 12:00

 • V86-tips till V86 15 april

  Eftersom veckans nummer av V75 Guiden når våra läsare först under torsdagen så bjuder vi självklart på tips till onsdagens V86-omgång. Vi spelar med två spikar och sedan kryddar vi systemet med två utgångar där den ena kan rensa skönt vid eventuell seger!

  Tips Redaktionen, 2020-04-14 12:00

 • V75-tips Dannero 11 april

  Dannero fick hoppa in som reservbana för Klosterskogen då Norge har tävlingsstopp. Det är årspremiär på Dannero och det bjuds på välfyllda lopp. Två bra spikar från bra lägen visar vägen mot sju rätt.

  Tips Stefan Berglund, 2020-04-09 13:30

 • V86-tips Åby/Solvalla 8 januari

  Åby och Solvalla står som värd för V86-spelet. Vi spelar med två spikar i en omgång som ser öppen ut. Nu har det ju varit toksvårt länge på V86 och det ligger för att det fortsätter på den vägen. Bästa spiken är Surf'n Turf i V86-2 och eftersom det gäller att få åtta rätt har vi inte råd med att gardera denne även om han är väldigt hårt streckad. Utgångsläget är perfekt och motståndet lämpligt. Borin T.N. (V86-3) är lite mera chansartad men vi tror på tidig ledning och i den positionen ska det vara en vettig chans. Fyraåringen trivs extra bra i front. Guldklockan för lärlingar går som avdelning fyra och här ser det öppet ut så vi streckar på rejält.

  Tips Lars Bostedt, 2020-01-07 13:30

 • V75-tips Axevalla 31 december

  En högintressant V75-omgång bjuds på nyårsafton där det är multijackpot där det beräknas ligga runt 60 miljoner i sjurättspotten. Omgången ser inte helt lättlöst men känslan är att man kan gå kort i några avdelning och vi spelar med endast en spik. 5 Hobby L'iton var mycket bra vid segern på V75 senast och vi tror bara han är starkast i V75-2

  Tips Redaktionen, 2019-12-30 13:30

 • V75-tips till Bergsåker 1 maj

  Bergsåker kör "Extra V75" på första maj. Vi ger förtroendet till Timo Nurmos och spikar såväl Hankypanky Rubyred i V75-1 som Magic Cash i V75-5. Båda har visat toppform och verkar besitta överkapacitet för den klass de befinner sig i. Omgångens kanske knepigaste lopp är V75-6, ett sprinterlopp, och där väljer vi att heltäcka. I kallblodsloppet, V75-5, blir det i första hand en spännande duell mellan startvoltens (fördel ston) Rus Can och årsdebuterande Granetta. Den förstnämnda visade knallform som tvåa bakom Månprinsen A.M. senast medan Granetta står perfekt inne på pengarna i årsdebuten.

  Tips Lars Bostedt, 2019-04-29 16:30

 • V86-tips 24 april

  Solvalla delar veckans V86-omgång med Jägersro där vi tycker oss ha tre starka spikar. Heavy Sound gör högintressant årsdebut i V86-4 och vi tror på toppchans direkt och spikar.

  Tips Redaktionen, 2019-04-24 08:00

 • GS 75 till Halmstad 22 april

  Halmstadtravet står för GS75 på annandag påsk. Huvudnumret är guvevis avdelning 6 där elitloppsvinnaren Ringostarr Treb gör comeback och årrsdebute men motstpånd saknas inte. Bäsa spiken är kanske Don't be Shy i avdelning 2, Peter Untersteiner låter uppåt på henne och läget är bra för startsnabb häst.

  Tips Lars Bostedt, 2019-04-22 10:45

 • V65-tips Umåker fredag 29 mars

  Global Well Bred och Krister Söderholm har varit en stark laguppställning. Duon har gjort två starter tillsammans som har resulterat i två segrar och vi tycker att det är bra chans att det fortsätter på den inslagna vägen och spikar hemmahästen som tränas av Sören Lennartson. Martin P Djuse gästar med intressanta hästar i Jockes Abbot och Höwings Vipower.

  Tips Redaktionen, 2019-03-27 16:00

 • V86-tips Jägersro/Solvalla 2 januari

  Det är jackpot på kvällens V86-omgång där det finns drygt sju miljoner extra i åttarättspotten. Vi spelar med tre spikar och gå ut hårt och spikar i de två första avdelningen. Dizzy River är stor favorit i den inledande avdelning och blir normalt svårslagen. Eelis (V86-2) och Real Masterpiece (V86-6) är våra två andra spikar som är lite mer av den fräckare varianten.

  Tips Ola Thimren, 2019-01-01 12:25

 • V75 Bjerke 9 september

  Bjerke kör en högklassig V75-omgång med Kriteriet och Derbyt för både varmblod och kallblod. Ulf Ohlsson ser ut att få en fin dag och kör en av våra spikar, Giveitgasandgo i V75-6.

  Tips Redaktionen, 2018-09-07 09:45

Läs mer

 • Senaste
 • Mest läst
 • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Guidens besökare

Övriga svenska travsidor

22 kommentarer

Anders: https://maharajah.se är länken.

Artikelkommentarer


Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206