I

I

Publicerad

Ickevinnare - häst som visar tydlig ovilja mot att vara först i mål. Släpper alltid konkurrent förbi sig på upploppet eller vägrar spinga förbi. Ett dåligt spelobjekt och har ofta många andra- och tredjeplatser i resultatraden.

Inbjudningslopp - löpning vars deltagare har bjudits in av det arrangerade travsällskapet. Elitloppet är landets mest kända i sitt slag.

Indikator - en slags "oddstavla" som för publiken delger information om tävlingarna. I första hand aktuella odds men även resultat, strykningar och annan info.

Bild 337557

Inget extra - vanligt uttryck för häst som inte utmärkt sig i lopp.

Inkörning - metod för att vänja unghästen vid bett, tömmar, sulky och andra detaljer som hör ihop med tävling och träning.

Inlämningsavgift - belopp som spelaren tvingas betala för att få spela hos ett totomatombud. Ute på travbanorna och vid inlämning på ATG:s hemsida ATG.se, slipper man dock alla inlämningsavgifter.

Insatslopp - lopp förbehållna hästar vars ägare betalat insatser i olika omgångar. Typiska insatslopp är Derbyt, Kriteriet och Stochampionatet. Däremot är Elitloppet ett inbjudningslopp.

Isbana - ett annat uttryck för vinterbana.

H J

On
Off

0 kommentarer

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Guidens besökare

Travspelskola för alla

60 kommentarer

ILLUMINATI ORDER: Hilsen fra ILLUMINATIs ORDER til hele verden, dette er en åpen mulighet til å bli med i ILLUMINATIs BROTHERHOOD, hvor MILLIONIRER, BILLIONERER, forsker, verdensstjerner og verdensledere som styrer...

Artikelkommentarer


Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842