V65-tips till Jägersro 8 april

Bästa spiken

V65-tips till Jägersro 8 april

5 Bring Me Luck U.S. (V65-4) årsdebuterade på ett mersmakande sätt i Halmstad. Det var även första gången hon hade ett framspår bakom bilen. Treåringen visade mycket fin uppfattning när hon spetsade hur enkelt som helst. På bortre långsida drog Stefan Persson upp tempot självmant och Bring Me Luck U.S. tog verkligen tag i grejorna och lämnade sina konkurrenter. Via 11 sista 700 var hon helt överlägsen. Hon torskar knappast här.

– Har tränat bra efter senast och jag är jättenöjd med henne. Trots att inte motstånd saknas så tycker jag att det är en bra segerchans, säger Stefan Persson på sin hemsida.

Låset

V65-tips till Jägersro 8 april

4 Joel Cortina (V65-5) blir klar favorit efter uppvisningen senast. Han provades då barfota runt om för första gången i Kolgjinis regi vilket slog väl ut. Han klarade fjärdespåret i volten utan problem den gången och har normalt bra spetschans igen. Jag gör ändå ett tappert försök att fälla favoriten. Årsdebuterande 11 Skip Dimanche visade hög kapacitet under fjolåret och Hans Adielsson har alltid hästarna i fin författning direkt efter vila. 8 Cindy Hall galopperade troligtvis bort segern 100 kvar senast. Hon verkar trivas i Mikael Fagerbergs regi och löser det sig från ett chansartat åttondespår så blir hon farlig.

Rysarbudet

6 T.Bone Scoop (V65-3) är ingen stjärna men förutsättningarna är perfekta. Från springspåret luktar det ledning lång väg och skulle det ”häxa” lite för favoriten 10 Finoro så kan T.Bone Scoop mycket väl ramla undan från spets.

Intervjuer

V65-2:

5 DjingisBlev lite stressad senast och galopperade. Gjorde en finfin upphämtning. Nu är det nya förutsättningar med lång distans och autostart. Vi tror inte han ska ha några problem med detta och räknar med en bra chans i felfritt lopp, säger Thomas Uhrberg på sin hemsida.

10 LiptonÅterkommer efter en tids paus. Har tränat på bra och känns fin i jobben fick dock ett tråkigt utgångsläge som gör att vi får ligga lite lågt och vara nöjda med 3-4 pris, säger Peter Untersteiner på sin hemsida.

V65-3:

2 Kejare PlayVar väl bara sådär senast i V75. Har lopp i kroppen nu och lättare motstånd denna gången. Det ser ut som en hygglig chans, säger Thomas Uhrberg på sin hemsida.

V65-4:

2 Credit ÅsKom undan med hedern i behåll i Sverigedebuten. Det var första gången över 2 140 meter och han visade sig klara att tävla på svenskt sätt. Han möter samma motstånd igen och har en del att ta igen. Vi får se om han har gått framåt och det tror jag han har. Han kommer kunna öppna bra framöver, men det är inte aktuellt denna gång heller, säger Joakim Lövgren på sin hemsida.

V65-5:

6 King ForeverÄr renoverad efter senaste starten och känns fin i träningen. Har som snabbast gått 23/2100 meter och på det var vi nöjda. Han kan öppna raskt från start så det är möjligt att han sitter i ledningen, säger Peter Untersteiner på sin hemsida.

10 Fudge BoyBlev trött senast av många omstarter och oförmånligt lopp. Vi är nöjda med honom. Det blir kanske svårt att vinna men en hygglig slant kan han ta, säger Thomas Uhrberg på sin hemsida.

V65-6:

11 HeatisonGick bra över distansen i fjol, men har varit borta länge nu. Detta är första riktiga breaket för hans del och jag tror inte att han håller någon riktig form. Jag är nöjd om han gör ett bra lopp, säger Joakim Lövgren på sin hemsida.

Systemet

V65-1: 5 Harpers Joker (1-5)

V65-2: Alla 11

V65-3: 2,6,10 (1-7)

V65-4: 5 Bring Me Luck U.S. (6-1)

V65-5: 4,8,11 (6-2)

V65-6: 5,7,12 (11-6)

297 rader/kronor

Av: Anders Nordqvist